-3.1 C
Sarajevo
Nedjelja, 5 veljače, 2023

UZ OVE TRIKOVE DOŽIVITE VRHUNAC KOJI NISTE NI SANJALI 3 se*s poze koje možete isprobati večeras

Je li vam je dosadila misionarska poza?
Odluka da isprobate druge se*s poze značajno će začiniti vaš odnos, a velike su šanse da otkrijete i osjećanja koja niste mogli ni zamisliti da postoje. Zašto ne biste izdvojili vrijeme samo za vas dvoje i isprobali sljedeće tri poze?

Poza #1: Magična planina
Ova poza pomalo liči na „doggy style“, ali pruža mnogo više strasti. Kako biste isprobali ovu pozu, potrebna vam je gomila jastuka, što je vrlo zabavno, a šlag na tortu bio bi osjećaj svilenkaste mekoće jastuka pod vašom kožom.

Uzmite sve jastuke koje imate i od njih napravite planinu. Žena leži preko jastuka dok se muškarac postavlja u položaj preko nje i dovodi svoje tijelo u liniji njenih oblina. Ovo je nešto drugačija poza i predstavlja savršen sklad vaših tijela – nezaboravno!

PONEKAD SU KRATKI I JASNI SAVJETI ONO ŠTO NAM TREBA Brzinske se*s instrukcije

Poza #2: Poza lotosa
Ova poza je jedna od najintimnijih i najromantičnijih poza na svijetu. Kada žudite za stvarno specijalnim kontaktom – tijela i duša. Činjenica da ste tako blizu dok vodite ljubav i da možete pogledati jedno drugo ravno u oči je izuzetno erotična.

  U BiH broj brakova skoro isti, a broj razvoda raste...

Za izvođenje ove poze, muškarac sjedi s prekriženim nogama na podu ili nekoj drugoj površini. Žena sjedi na njemu s nogama obavijenim oko njegovog struka. Se*s u nježnom zagrljaju i direktnoj blizini – sigurno ćete zapamtiti ovo iskustvo.

VRUĆI SAVJETI KOJI RADE POSAO Trik ustima koji uvijek pali za vrijeme oralnog se*sa

Poza #3: Trapezoid poza
Želite li malo više uzbuđenja? Trapezoid je poza koja će doslovno okrenuti svijet naopako i koja pristupa novim vrstama zadovoljstva. Ova poza zahtjeva fleksibilnost i izdržljivost – nemojte je probati ukoliko imate problema s ustajanjem s fotelje.

Za izvođenje ove poze, muškarac sjedi na ivici kreveta dok mu žena prilazi i uvija svoje noge oko njegovih kukova i opušta gornji dio tijela. Time se njeno tijelo nalazi u padu, što joj okreće svijet naopako i čini ovaj pogled vrijedan pamćenja.

UZ OVE TRIKOVE DOŽIVITE VRHUNAC KOJI NISTE NI SANJALI 3 se*s poze koje možete isprobati večeras appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU