UZ OVE TRIKOVE DOŽIVITE VRHUNAC KOJI NISTE NI SANJALI 3 se*s poze koje možete isprobati večeras

Je li vam je dosadila misionarska poza?
Odluka da isprobate druge se*s poze značajno će začiniti vaš odnos, a velike su šanse da otkrijete i osjećanja koja niste mogli ni zamisliti da postoje. Zašto ne biste izdvojili vrijeme samo za vas dvoje i isprobali sljedeće tri poze?

Poza #1: Magična planina
Ova poza pomalo liči na „doggy style“, ali pruža mnogo više strasti. Kako biste isprobali ovu pozu, potrebna vam je gomila jastuka, što je vrlo zabavno, a šlag na tortu bio bi osjećaj svilenkaste mekoće jastuka pod vašom kožom.

Uzmite sve jastuke koje imate i od njih napravite planinu. Žena leži preko jastuka dok se muškarac postavlja u položaj preko nje i dovodi svoje tijelo u liniji njenih oblina. Ovo je nešto drugačija poza i predstavlja savršen sklad vaših tijela – nezaboravno!

PONEKAD SU KRATKI I JASNI SAVJETI ONO ŠTO NAM TREBA Brzinske se*s instrukcije

Poza #2: Poza lotosa
Ova poza je jedna od najintimnijih i najromantičnijih poza na svijetu. Kada žudite za stvarno specijalnim kontaktom – tijela i duša. Činjenica da ste tako blizu dok vodite ljubav i da možete pogledati jedno drugo ravno u oči je izuzetno erotična.

Za izvođenje ove poze, muškarac sjedi s prekriženim nogama na podu ili nekoj drugoj površini. Žena sjedi na njemu s nogama obavijenim oko njegovog struka. Se*s u nježnom zagrljaju i direktnoj blizini – sigurno ćete zapamtiti ovo iskustvo.

VRUĆI SAVJETI KOJI RADE POSAO Trik ustima koji uvijek pali za vrijeme oralnog se*sa

Poza #3: Trapezoid poza
Želite li malo više uzbuđenja? Trapezoid je poza koja će doslovno okrenuti svijet naopako i koja pristupa novim vrstama zadovoljstva. Ova poza zahtjeva fleksibilnost i izdržljivost – nemojte je probati ukoliko imate problema s ustajanjem s fotelje.

Za izvođenje ove poze, muškarac sjedi na ivici kreveta dok mu žena prilazi i uvija svoje noge oko njegovih kukova i opušta gornji dio tijela. Time se njeno tijelo nalazi u padu, što joj okreće svijet naopako i čini ovaj pogled vrijedan pamćenja.

UZ OVE TRIKOVE DOŽIVITE VRHUNAC KOJI NISTE NI SANJALI 3 se*s poze koje možete isprobati večeras appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU