VAŠ KLJUČ ZA VELIKE DOBITKE – Uplatite i osvojite 50% više SVAKI DAN!

Meridian s posebnim ponosom predstavlja akciju koja će svakodnevno oduševljavati ljubitelje automata. Posjetite li OVE LOKACIJE, uživat ćete u neodoljivoj zabavi.

Kad god uplatite 1.000 dinara ili više preko Meridianove mreže eksternih partnera, čeka vas 50% BONUS NA PRVI DNEVNI DEPOZIT! Zavrtite uplaćena sredstva na ponudi automata/djelitelja uživo/pokera i spomenuti bonus je vaš.

Trafike Impel, Paralela, Payspot mjenjačnice, Transax i brojna druga uplatna mjesta nalaze se na gotovo svakom koraku. Bez obzira u kojem se gradu nalazite, sredstva možete uplatiti na svoj korisnički račun.

Vrijeme je da posjetite jednu od spomenutih lokacija! Podignite svoju dnevnu dozu bonusa upravo SADA.

Da stvar bude bolja, od sada vas Meridian čeka EPSKI JACPKOT! Pitate se kako doći do tamo? Morate uživati ​​u bilo kojoj igri iz “slots” sekcije na sajtu meridianbet.rs! Džekpot je između 20 i 26 MILIONA DINARA! Možda si ti naš sljedeći MILIJUNAŠ!

REGISTRIRAJ SE U MERIDIANU, a nekoliko trenutaka poslije REGISTRACIJAStiže na vaš korisnički račun 4.000 dinara BONUS koje možete zamijeniti za automatske igre i sportske ulaznice.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU