VAŠA TJEDNA AVANTURA JE KRUNENA FANTASTIČNIM POKLONOM!

Zabavite se u Meridianu cijeli tjedan, ponedjeljkom vam stiže bonus na račun!

Ako volite igre na automatima Meridijan pripremio je za vas neodoljivu zabavu koja traje tjednima, dakle 365 dana u godini. Vaša avantura iz tjedna u tjedan okrunjena je fantastičnim bonusom.

Nakon sedam dana zabave, uz igre iz kategorije “slots”, u ponedjeljak na svoj račun stiže zanimljiv poklon. Povrat novca od 10% može se pronaći na vašem računu prvog radnog dana svakog tjedna.

Promocija vam donosi veliki bonus Povrat novca 10%. Mislili ste da je zabava tu završila? Pa, ako se pokažete kao posebno vjeran igrač, možete biti pozvani u VIP klub koji vam donosi dodatne 10% povrata novca na tjednoj bazi.

Ne propustite priliku, uživajte u zabavi koja nije povezana sa serijom svaki tjedan.

Da stvar bude bolja, od sada vas Meridian čeka EPSKI JACKPOT! Pitate se kako doći do tamo? Morate uživati ​​u bilo kojoj igrici iz odjeljka “slots” stranice meridianbet.rs! Džekpot je između 20 i 26 MILIONA DINARA! Možda si ti naš sljedeći MILIJUNAŠ!

REGISTRACIJA U MERIDIJANU, a nekoliko trenutaka poslije PRIJAVE na svoj korisnički račun 4.000 dinara BONUS koje možete zamijeniti za automatske igre i sportske ulaznice.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU