Velika rasprodaja povodom Majčinog dana

Majčin dan poseban je dan u godini, a obilježava se 08. svibnja svake godine. To je prilika kada bi svi trebali svoje majke podsjetiti koliko nam znače i koliko su vrijedne. Povodom obilježavanja ove lijepe prilike, Keysfan je pokrenuo posebnu promociju za Majčin dan koja uključuje posebne popuste i povoljne cijene za razne vrste softvera.

Ako već neko vrijeme razmišljate o ažuriranju svog računala najnovijim verzijama softvera, a pritom želite uštedjeti, sada je pravo vrijeme za to. Tijekom ovog tjedna možete ostvariti velike popuste i nabaviti Windows 10 za samo 5,63 eura, najnoviji Office 2021 po cijeni od samo 14,05 eura ili Windows 11 za samo 9,99 eura. Naravno, to nije sve, u ponudi se nalazi široki spektar različitih proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše softverske potrebe.

Keysfan je web trgovina računalnih softvera za globalno tržište gdje možete naći najnovije softvere po najpovoljnijim cijenama. Danas na tržištu postoji veliki broj piratskih softvera koji ne samo da ugrožavaju sigurnost računala, već omogućuju i krađu osobnih podataka. Ako trebate nadogradnju za svoje računalo, a ne možete si priuštiti visoke cijene, Keysfan je zbilja dobra opcija. Osim toga, Keysfan pazi da su njihove licence valjane te da korisnici nemaju problema s aktivacijom proizvoda.

Vremenski ograničena posebna ponuda, samo ovaj tjedan!

Rasprodaja povodom Majčinog dana – Windows 10 za 5,63 €, a Office već od 14,05 €

Office 2021 već od 14.05 €

Ostvarite 62% popusta na Windows OS i MS Office pakete uz kupon kod: SKF62

Čak 50% popusta na Windows proizvode uz korištenje kupon koda: SKF50

Softveri za ured i dom po najboljim cijenama uz kupon kod: SKF62

velika rasprodaja povodom majčinog dana

Keysfan također nudi širok izbor računalnih alata, uključujući vrhunske igre, antivirusne programe, softvere za uređivanje videa i mnoge druge. Ovom prilikom možete uloviti softvere kao što su Ashampoo PDF Pro 3 ili IObit Driver Booster 9 Pro po iznimno niskim cijenama.

Ponuda računalnih alata:

Kupovina na Keysfan web trgovini je jednostavna, a plaćanje je sigurno. Nakon što odaberete proizvod koji želite kupiti, dodajte ga u košaricu, unesite svoju e-mail adresu te nakon uspješnog plaćanja, vaš će proizvod biti dostavljen na vašu e-mail adresu uz sve informacije koje su vam potrebne za instalaciju novog softvera. Nakon što aktivirate licencu, možete je odmah koristiti neograničeno. Kako bi bili sigurni da se radi o legitimnoj platformi, možete posjetiti Trustpilot i provjeriti korisničke recenzije.

Ako imate pitanje ili trebate pomoć, Keysfan nudi 24/7 korisničku podršku koja će vam pomoći instalirati proizvod ili odgovoriti na svako vaše pitanje. Sve što trebate napraviti je poslati upit na sljedeću e-mail adresu: [email protected].

geek.hr

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU