Veliki interes za ovogodišnji EXIT

Ovogodišnji EXIT centralna je tema svjetske muzičke industrije koja ne pristaje na “novu normalnost” kao što su koncerti u autima ili streamani DJ setovi iz spavaćih soba

Potvrdila je to i Maria May, agentica Davida Guette, Robina Schulza i brojnih drugih superstarova, koja je na međunarodnom ekspertskom panelu nazvala EXIT “svjetlom na kraju tunela”.

To su potvrdile i stotine izvođača koji su se javili kako bi iskazali svoju podršku, a neki od njih već su istražili sve mogućnosti da stignu u Novi Sad od 13. do 16. augusta ove jubilarne dvadesete festivalske godine, saopćeno je iz direkcije tog popularnog muzičkog Festivala.

Objava prvog dijela novog programa za sad već historijsko izdanje festivala očekuje se ubrzo, a nakon brojnih nagađanja, stižu i nove dobre vijesti. EXIT će u augustu otvoriti čak 20 pozornica i zona širom Petrovaradinske tvrđave.

Kao što je najavljeno, festival će se u skladu sa službenim mjerama realizovati u saradnji sa zdravstvenim timom Vlade Srbije, kako bi svi posjetioci, izvođači, kao i članovi tima koji učestvuju u organizaciji bili maksimalno zaštićeni.

Svi koji su nabavili ulaznice u vremenu prije zaustavljanja prodaje, imaće priliku odlučiti žele li ih iskoristiti za izdanje u augustu, zamjene za festival sljedeće godine ili refundiraju svoju ulaznicu u skladu s uslovima koje Vlada Srbije propiše za sve događaje odgođene zbog pandemije, a o čemu će biti obaviješteni, saopćeno je iz EXIT festivala.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU