VELIKI OPREZ DANAS: Zbog ovog je jako težak dan 22.12.2023

Danas je veoma važan, ali i jako naporan dan 22.12.2023 – pa stoga astrolog Zoran Šumadinac poziva na veliki oprez.

-Ovo je dan pod tri različita numerološka koda. Prvi je naravno dvojka i to označava da veliki broj osoba osjete zdravstvene probleme a oni koji već imaju zdravstvene probleme osjetiće još više.

-Broj 6 je druga numerizacija i ovdje se govori o karmi što znači da će mnoge osobe osjetiti na svojim leđima ono što su proteklih mjeseci sijjali tako da ako ste bili dobri može vam se pokazati na dobro ako ste bili loši itekako vam danas i narednih 48 sati može se vratiti kao bumerang u negativnom kontekstu. Numerološki zbir današnjeg dana je broj 5 (pet). Što označava probleme, probleme i samo probleme. Mnogi će se osjećati veoma slabo i psihički i fizički (mnogi od vas mogu osjetiti povišenu aksioznost, danas i narednih dva dana) a ovim brojem inače vlada planeta Saturn tako da povećava vašu karmu tako da opet sve onako kako ste zasijali tokom prošlih mjeseci, tako će vam se vraćati ovih dana.

Svakako, kao što rekoh na početku, veliki oprez i nemojte započinjati ništa novo.

-Također nikako nemojte ova tri dana, pogotovo ne danas da zaključujete trenutne poslove već čekajte numerizaciju osmicu ili devetku.

    The post VELIKI OPREZ DANAS: Zbog ovog je jako težak dan 22.12.2023 appeared first on Express.

    Objavi oglas za posao
    MOŽDA VAS ZANIMA
    DRUGI UPRAVO ČITAJU