Veliko zanimanje za Novotravničku peticu, 15 dana uoči utrke preko 100 prijavljenih trkača

U organizaciji Udruge PRONT i Spartan Fitness centra u subotu 12.06.2021. godine, uz podršku Općine i sponzora biti će održano prvo izdanje ulične utrke u dužini od 5 kilometara pod nazivom “Novotravnička petica”.

Novotravnička petica poklon je organizatora Općini povodom dana Općine Novi Travnik, koji se slavi 14.06. Petnaest dana uoči utrke prijavljeno je preko stotinu trkača iz cijele Bosne i Hercegovine, a organizatori su odlučili da će prva utrka biti ograničena na 200 trkača.

Prijave možete izvršiti preko službene stranice utrke Novotravnička petica.

Organizatore raduje i veliki broj prijava školskog uzrasta, te obiteljskih prijava, što će utrci dati poseban čar.

Start utrke je kod Općine, dužinom cijele ulice do kružnog toka, zatim prema policiji do kružnog toka u Kalinskoj, desno pokraj srednje škole Kalinska pa do vrha i nazad ulicom do kružnog toka. Slijedi skretanje prema Vatrogasnom domu, ulicom pored Doma zdravlja, kod dvorane lijevo i finiš je kod Općine.

Nagrade će biti podijeljena na 3 najbrže trkačice i 3 najbrža trkača:

  1. Prvo najbolje vrijeme, nagrada: 350 KM
  2. Drugo najbolje vrijeme, nagrada: 200 KM
  3. Treće nabolje vrijeme, nagrada: 100 KM

Također su osigurane i nagrade za najbržeg Novotravničana i Novotravničanku uz brojne poklone naših sponzora.

Zabava za sve generacije

Glavnoj utrci prethodit će brojni zanimljivi sadržaji za sve generacije. Program će startati od 13 sati promocijom najnovijih automobila Autocentra CMV Vitez i Porsche-a iz Sarajeva. Zatim slijede dječije utrke, glavna utrka, te dodjela medalja za pobjednike. Nakon utrke na trgu ispred općine organiziran je party za sve generacije uz DJ Exit-a, lokalne bandove, Sportplus korner, Eisberg korner, gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, a tu je i završni event Ožujskog piva i promocija uoči Europskog prvenstva.

Rezervišite si 12.06.2021. za dobar provod u Novom Travniku.

Generalni pokrovitelj utrke je Općina Novi Travnik, generalni pokrovitelj dječje utrke je GS tvornica mašina Travnik, a sponzori utrke su Sportska kladionica Sportplus, Autocentar CMV Vitez, Eisberg energy drink, Ožujsko pivo, voda Leda, Hydra, caffe pizzeria Venezia i caffe Sportplus Novi Travnik.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU