Veliko zanimanje za sutrašnji koncert Sergeja Ćetkovića u Vitezu

Koncert Sergeja Ćetkovića koji se održava u srijedu 27.12.2023.godine u Vitezu izazvao je veliko interesovanje među ljudima u Vitezu i regiji.

Ovaj poznati crnogorski pjevač, čije su emotivne balade osvojile srca mnogih, priprema se da svojim nastupom oplemeni kulturnu ponudu ovog grada.Koncert se održava 27.07.2023.godine u Gradskoj dvorani u sklopu manifestacije Vitez Winter Fest, a predgrupa je BBrothers. Koncert počinje od 19 sati, a ulaz se otvara u 18:00.

Očekuje se da će koncert privući brojnu publiku, ne samo iz Viteza, već i iz okolnih gradova i susjednih zemalja. Sergej Ćetković je poznat po svojim emotivnim izvedbama koje diraju u srce publike, te se očekuje da će ovo biti nezaboravno veče za sve prisutne.

veliko zanimanje za sutrašnji koncert sergeja ćetkovića u vitezu

Također, ovakvi kulturni događaji imaju pozitivan uticaj na lokalnu ekonomiju, turizam i promociju grada. S obzirom na popularnost Sergeja Ćetkovića i njegov uticaj na muzičku scenu Balkana, očekuje se da će ovaj koncert biti još jedan uspješan kulturni događaj koji će oplemeniti i obogatiti kulturnu scenu Viteza te pružiti nezaboravan doživljaj svima koji prisustvuju.

Ulaznice potražite u sustavu Event.ba ili na prodajnim mjestima u Vitezu (Caffe Tropico, SIM Mobile GMS), Novom Travniku (caffe Venezia) i Travniku (Caffe My Place).

Generalni sponzor je Bossil Vitez, a prijatelji koncerta su Ožujsko pivo, Vlašić gradnja, Sarajevski kiseljak i Veito.

Medijski partneri događaja su TNTportal.ba, Kiss FM, Drukciji radio, Radio Vitez, Zenicablog, Viteski.ba, Vitez.info, Notra.ba, N24.ba.

IZVOR: www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU