Venčanje i medeni mesec preko agencije – niz prednosti

Planiranje putovanja često se zasniva na odlasku na egzotične destinacije u cilju proslave sklapanja braka i obeležavanja medenog meseca, što stvara neverovatne i trajne uspomene. Bilo da se odaberu Sejšeli, Maldivi, Mauricijus ili druge destinacije, užitak je zagarantovan pojedincima, parovima svih generacijama i društvima koji se odluče na ispisivanje pustolovina i avantura na putovanju. Specijalan i inovativan odabir današnjih parova jeste venčanje i medeni mesec preko agencije, što stvara veliki broj novih iskustava, uspomena i ostvarenih želja. U kompletnoj organizaciji od strane agencije dobija se mnogo pogodnosti i aktivnosti u kojima će se nedvosmisleno uživati.

Najčešće, budući supružnici se odlučuju za venčanje i medeni mesec preko agencije kako bi ostvarili svoje snove, uz putovanje o kojem su maštali. Na Sejšelima se nižu mogućnosti za kvalitetan odmor, najlepši medeni mesec i nizanje novih iskustava u svakodnevnim aktivnostima koje se jednostavno mogu doživeti na sjajnim ostrvima smeštenim u Indijskom okeanu. Kada se razmatra venčanje na Sejšelima, bitno je napomenuti da se radi o činu koji je priznat svuda u svijetu, dok se svi elementi poput datuma putovanja, broja noćenja, tipa hotela i usluge, kao i mesta polaska mogu odabrati i dogovoriti sa agencijom. Paket venčanje i medeni mesec preko agencije interesuje moderne parove, koji će sigurno na ovaj način ostvariti svoje snove posetom Sejšela.

Putovanje na Sejšele uz agenciju – pravi izbor

Ukoliko se planira venčanje i medeni mesec preko agencije, odnosno uz odlazak na putovanje iz snova, Sejšeli su definitivno sjajan izbor, uz koji će parovi imati ne samo osmeh na licu, već i kreirane neizbrisive uspomene. Prednosti koje daju ogledaju se u dostupnosti više od 115 ostrva, od kojih je glavno Mahe, kao i velikim brojem nacionalnih parkova, retkim biljnim i životinjskim svetom. Neke od najlepših plaža na svetu su upravo na Sejšelima – Anse Lazio, Port Launay, Anse Major i mnoge druge.

Venčanje i medeni mesec preko agencije na Sejšelima obezbeđuju mnogo aktivnosti, pored užitka u fantastičnom smeštaju, plažnim predelima i kupanju. Parovi uveličavaju svoj medeni mesec uz ronjenje, upoznavanje najvećih i najtežih kornjača, zatim isprobavanje različitih specijaliteta poput „curry octopus“, odnosno kari hobotnice i slično. Za sam čin venčanja bira se paket aranžman agencije, u kojem se definišu svi potrebni elementi organizacije sklapanja priznatog braka, uz željeni ambijent na otvorenom, dekoraciju i sve prateće usluge. Veoma je bitno odabrati željeni smeštaj i rizort koji će pružiti sve što je potrebno parovima, što je važan korak prilikom organizacije putovanja uz venčanje i medeni mesec.

Constance Ephelia – rizort na severozapadnoj obali

Na Sejšelima prostoji veliki broj kompleksa hotela i različitih smeštajnih jedinica, u okviru kojih turisti mogu odabrati željeno mesto za boravak i spektar potrebnih usluga. Constance Ephelia pripada severozapadu i smešten je uz sam nacionalni park Port Launey. Hotel ima 6 barova i 5 restorana, smeštenih na samoj plaži ili neposrednoj blizini.

Obeležen sa 5 zvezdica, Constance Ephelia rizort poseduje 6 bazena za odrasle i decu, više od 260 soba i suitova, kao i 47 vila. Za venčanje i medeni mesec preko agencije, idealan je izbor za parove koji vole užitak u aktivnostima, ali istovremeno i mirnoći koju će pružiti pregledan vrt, raskošni balkoni i prirodno zelenilo u okruženju. U restoranima su zastupljene sve svetske kuhinje, pa se može odabrati specijalitet po želji.

Hilton Labriz – kompleks na gotovo netaknutom ostrvu Silhouette

Deo netaknute prirode, kao stvorene za venčanje i medeni mesec preko agencije, jeste i rizort Hilton Labriz, smešten na ostrvu Silhouette, trećem po veličini na Sejšelima. Hotel je oblikovan u raskošne vile luksuznog stila, sa izobiljem zelenila koje daje osećaj mirnoće i uživanja u svakom trenutku boravka i pogledu.

Kao izbor za venčanje, Hilton Labriz obezbeđuje niz usluga i pogodnosti za parove, a nekoliko kuhinja daje priliku da se isprobaju različiti tradicionalni i svetski specijaliteti. Za najlepše slike sa venčanja i medenog meseca zaduženi su predivni krajolici i voda oplemenjena ne samo peščanim plažama, već i bujnim zelenilom, ali i inovativnim sadržajima kao što su đakuziji na otvorenom, bazeni, barovi i mnogo toga drugog.

 Venčanje i medeni mesec preko agencije mogu biti ostvarenje želja i snova na neverovatno lepim Sejšelima, koji su obogaćeni velikim brojem ostrva, sadržaja, hotela i prilika za uživanje u svakom trenutku. Popularni rizortovi omogućavaju da u potpunosti parovi uživaju, ali i obeleže važne datume – venčanje, godišnjicu i medeni mesec. Ukoliko se planira sklapanje braka na Sejšelima, radi se o priznatom činu koji će stvoriti divna iskustva, u atmosferi ispunjenoj romantikom, a koju će organizovati turistička agencija sa svojim koordinatorima. Za sve to, uz specijalne popuste neće biti potrebno izdvojiti čitavo bogatstvo, već se snovi mogu ostvariti uz odlične cene turističkih aranžmana.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU