Venera u Škorpiji ima snažan uticaj na ova 3 znaka, a evo šta donosi

Venera je ušla upolje Škorpije 4.decembra, gdje će se zadržati sve do 29. u mjesecu. Kako je u pitanju tranzit slavne ljubavne planete u znak kojim upravljaju borberni Mars i Pluton, ovo je, prema astrolozima, period kada su lični odnosi na velikom tjestu i moguće su velike promjene.

Zbog dominacije Venere, u samom centru pažnje je ljubav i posvećenost partneru, a ljubavna planeta podstiče nas na iskrenost i hrabrost za potpuno otvorene razgovore.

Ovaj „strastveni tranzit“, kako astrolozi nazivaju Veneru u Škorpiji, je istovremeno i period ispunjavanja želja, ali i odlučnosti i osvajanja, što će dodatno podstaći slobodne osobe u potrazi za partnerom.

Venera u Škorpiji ovoga puta je posebno blagonaklona prema Ovnu, Blizancima i, logično, Škorpiji.

Zauzeti Ovnovi podići će svoju vezu na viši nivo i neprestano ulagati u nju, dok će slobodnim pripadnicima ovog znaka Venera u Škorpiji konačno donijeti emotivnu vezu kakvu su dugo priželjkivali.

Za Blizance u ovom periodu ključna je komunikacija – i ako žele da ostanu u trenutnoj vezi, i ako žele da započnu novu. Sa druge strane, Škorpija je opuštena i srećna, toliko da je ovo period kada će oprostiti svima i živjeti samo za lijepe trenutke.

BONUS VIDEO:

Venera u Škorpiji ima snažan uticaj na ova 3 znaka, a evo šta donosi appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU