Vera brije muškarce dok im sjedi u krilu: Ali to nije sve, njena „uniforma“ je posebna priča

Vera, djevojka iz Kalifornije, koja je i berberin i frizerka, postala je svjetska atrakcija kada se pronijela vijest o načinu na koji brije svoje mušterije. Možda mnogima djeluje čudno, ali ona ističe da je svi njeni klijenti izuzetno poštuju.

– Ja sam ženski berberin i naplaćujem 113 eura za podbrijavanje, a muškarci ne mogu da odole mojoj jedinstvenoj metodi brijanja, ne mogu e se zasititi, riječi su 26-godišnje Kare Vere iz Kalifornije.

Naime, ona je svojom “posebnom” metodom šišanja privukla mnoge klijente muškog spola i to zahvaljujući “uniformi” koju nosi dok brije.

Postala zvijezda na društvenim mrežama

Dok sjede udobno zavaljeni u stolicu, Vera, koja na sebi često ima samo majicu i gaćice, pažljivo brije muškarce, koji u naletima dolaze u njen salon. Upravo zbog toga, ona je postala i zvijezda na društvenim mrežama, piše Žena.rs.

@karassfadess

♬ original sound – Karasfades

Nedavno se preselila u Las Vegas nakon što je pronašla svoju nišu. Kao što se i očekivalo, Vegas se pokazao kao savršeno mjesto za njenu jedinstvenu metodu.

Cijene se kreću od oko 100 eura za osnovno šišanje kose ili brade, a više naplaćuje ako su u uslugu uključeni skidanje odjeće i masaža.

Žene se ne ljute

– Shvatila sam da ovako mogu da zaradim kada sam sjedila na svom prijatelju na videu koji sam objavila na društvenim mrežama, a koji je “eksplodirao” i svi su pohrlili u komentarima da pitaju za moje usluge. Odlučila sam da počnem sa oblačenjem u donji veš i sjedenjem na klijentima. Svi su izuzetno puni poštovanja. Dolaze po jedinstveno iskustvo i stvarno uživaju u tome – kaže Kara Vera.

Iako većina pretpostavlja da dame ne žele da njihovi partneri koriste njene usluge, Kara otkriva da to nije slučaj. Zapravo, tako dobiva mnoge rezervacije, piše britanski tabloid The Sun.

– Nikad nisam imala ženu koja se naljutila. Žene su me tražile da rezervišem termine za njihove momke i supruge i često me traže da dođem i na njihova vjenčanja – pojasnila je ona na kraju razgovora.


pressmediabih.com
Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU