VESNA PRIZNALA DA ZORICA NIJE KRIVA ZA RAZVOD S KEMIŠOM: Ne sjeća se kako joj je uništila život

Starija publika sigurno se dobro sjeća velikog skandala kada su mediji godinama predstavljali Vesnu Zmijanac kao žrtvu svoje koleginice Zorice Brunclik. Tada je pukla priča da je Zorica preotela Vesninog muža Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Narod „progutao“ Vesninu glumu i žalopojke, zbog kojih je Zorica bila skoro linčovana.

Ni krica, ni dužna, Brunclikova je gurnuta na moralno dno, kao otimačica tuđih muževa i izdajica najboljih prijateljica. Niko Zoricu nije slušao da ona nikada sa Vesnom nije bila prijateljica, već kolegica.

Kampanju su sjajno osmislili tadašnji direktor Marketing službe u PGP RTB – Vlada Jovanović, s kojim je Vesna započela kjubavnu vezu. Bukvalno je Vladu preotela od njegove supruge, ali to niko tada nije primjećivao. Zorica je bila na „nišanu“ godinama. Istjerali su je čak i iz njene matilne diskografske kuće PGP RTB

Skoro četiri godine Zorica i Kemši su živjeli u totalnoj izolaciji. Rijetko gdje su nastupali, jer niko ih nije želio. U tom periodu će Zorica snimiti svoju skoro biografsku pjesmu „Muke moje“, za koju je napisala i stihove. Ali, rijetek su bile radio stanice koje su puštale njene tadašnje pjesme.

Ali, vremenom se klupko istine počelo odmotavati, a i Zorica je kroz veze sa Mirom Marković, počela dobijati nova krila, pa je publika vremenom shvatila da je bila izmanipulisana Vesninim lažima. Za te četiri godine, naime, Vesna je promijenila nekoliko partnera, a i otkriveno je da ju je Kemiš ostavio nakon što je našao na kamari sa Draganom Stojkovićem Bosancem u sred studija i to pola godine prije započinjanja veze sa Zoricom Brunclik.

Godinama njih dvije nisu govorile, a onda za vrijeme bombardovanja Srbije, kada su brojni umjetnici pjevali na beogradskim mostovima, na jednom koncertu su se pojavile obje. U jednom trenutku Zorica je prišča Vesni i zagrlila je.
„Kao vjernik ja sam dužna da praštam, a ja sam duboko u srcu vjernik. U onim teškim trenucima, kada ne znaš da li ćeš dočekati slijedeće jutro, ja sam odlučila da Vesni sve oprostim i da ne nosi moje grijehe na duši – objasnila je Zorica svoj postupak na beogradskom mostu.

Mnogo godina kasnije Vesna je priznala svoje grijehe i otkrila istinu o vremenima njenih pakosnih igara.
„Nije Zorica krivac za moj razvod od Kemiša, nije niko kriv u stvari. Jednostavno se to ohladilo sve, nije bilo djece, on je mnogo radio u studiju, a ja sam znala da mogu mnogo više nego što sam tada bila i davala od sebe, tako da se tu negdje razmimoišlo to sve- objasnila je Vesna onako autoritativno, izbjegavajući detalje. 

The post VESNA PRIZNALA DA ZORICA NIJE KRIVA ZA RAZVOD S KEMIŠOM: Ne sjeća se kako joj je uništila život appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU