(VIDEO) Džejla Ramović iz Goražda pobjednica Zvezde Granda!

Mlada djevojka iz Goražda Džejla Ramović, koja je tijekom ove sezone Zvezda Granda oduševljavala publiku širom regije, sinoć je i opravdala ulogu favorita te je odnijela pobjedu u iznimno jakoj konkurenciji.

Džejla je u finalu nastupila prva, a publici i žiriju se predstavila s dvije pjesme i to “Ima jedan svijet” Zorice Kondže i “Nismo smjeli” Marije Šerifović. Ova mlada i talentirana pjevačica imala je sjajan nastup, a zablistala je u prekrasnoj haljini, piše Klix.ba.

Odluka o pobjedniku donesena je eurovizijskim sustavom bodovanja, a glazbene vještine ocjenjivali su zajedničkim snagama publika te oko 30 regionalnih glazbenih imena. Džejla je dobila 101.000 glasova publike iz cijele regije što je uvjerljivo najviše od svih natjecatelja.

U finalu se ukupno 16 kandidata iz cijele regije borilo da ponese laskavu titulu Zvezde Granda, a osim Džejle Ramović, BiH su na ovom natjecanju predstavljali i Ahmed Orahovčić, Alem Kadić, Armin Jusufović i Sanel Smolo.

Ostali kandidati bili su Stefan Petrović Kosmajac, Milica Atanacković, Nevena Stojanović Nensi, Benjamin Kličić, Nevena Stojković, Katarina Jovanović, Filip Pecovski, Martinijan Kirilovski, Ognen Zdravkovski, Milica Čikarić i Darko Kocevski Darinos.

https://www.youtube.com/watch?v=KPizeaQvrjA
Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU