(VIDEO) LIJEPA PRIČA: 13-godišnjak svojoj samohranoj majci kupio automobil – evo kako je zaradio novac

William Preston je 13-godišnjak iz Nevade. Dugo je štedio novac kako bi svojoj samohranoj majci kupio automobil i pomogao joj u vrijeme kad je bilo najteže i kad je ona mislila kako situacija u kojoj se našla ne može biti gora, piše NBC.

William živi sa samohranom majkom, bratom i sestrom, a kako piše NBC majci je bilo teško i to što nije imala automobil.

Dječak je odlučio nešto poduzeti. Kada nije bio u školi, ili pisao zadaću, ovaj divni dječak zarađivao je novc koseći travu u dvorištima susjeda.

Uštedio je nešto novca, a sjaju ideju je dobio kad je na YouTubeu vidio kako neka druga djeca, puno starija od njega priređuju iznenađenje svojim roditeljima kupujući im auto.

Mislio je da neće uspjeti

Na početku je mislio da neće uspjeti u svojoj namjeri, a onda je jednog dana u oglasima našao bijeli Chevrolet Metro koji nije bio jako skup. Međutim, i dalje mu je nedostajalo nešto novca. Koliko je snažno želio iznenaditi majku govori i to što je vlasnici automobila ponudio svoj Xbox kao zamjenu.

“Auto je bio stvarno jeftin i pitao sam vlasnicu mogu li joj ponuditi svoj Xbox, ili da nešto učinim kako bi mi to uračunala u cijenu. Ona je najprije odbila, a onda se predomislila i pristala”, ispričao je William novinarima.

Nakon razgovora s vlasnicom automobila, mami je rekao kako ima dobre vijesti. Rekao joj je za automobil, no ona mu nije povjerovala. Stoga je otišla kod žene koja je prodavala auto i uvjerila se u njegovu priču.

“Bio je umoran od toga da me gleda kako stalno plačem. U teškim trenucima mi je pomogao moj 13-godišnji sin. Svi prolaze kroz teške životne trenutke, ali uvijek se može dogoditi nešto dobro u svakoj situaciji sve dok se borite”, ispričala je Williamova majka Krystal Preston za “NBC-2” i dodala: “Izgubila sam se, vrištala sam od sreće.

Koliko znate trinaestogodišnjaka da majci kupe automobil? Ja ne znam ni jednog, niti sam ikada čula za takav slučaj. Ne mogu opisati osjećaje. Ne postoje riječi kojima bih objasnila koliko sam ponosna”, rekla je Krystal.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU