VIDEO/ Poslije susreta između reprezentacija BiH i Njemačke u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022 u Mađarskoj i Slovačkoj nakon upita novinara portala sportskevijesti.com objasnio kako trenutno izgleda situacija vezana za poziciju jedne od četiri najbolje trećeplasirane selekcije u kvalifikacijama koje vode na prvenstvo Evrope!

Dvorana “KSC Bugojno” ugostila je danas, u okviru susreta kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj, selekcije BiH i Njemačke.

Susret je rezultatski pripao Njemačkoj, ishod je bio 26:24, a nakon meča izjavu je dao selektor reprezentacije BiH, Ivica Obrvan, koji je nakon upita novinara portala sportskevijesti.com između ostalog istakao kako situacija vezana za potencijalnu poziciju jedne od četiri najbolje trećeplasirane selekcije u kvalifikacijama, a koje vode na Evropsko prvenstvo, situacija po BiH u ovom trenutku izgleda dobro.

Kako je protekao kompletan razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i selektira reprezentacije BiH, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU