VIDEO/ Šef stručnog štaba FK Tuzla City otkrio da li je ne/zadovoljan igračkim kadrom koji je zatekao nedavnim dolaskom u klub!

Nakon jučerašnjeg susreta između Željezničar iz Sarajeva i Tuzla City u okviru 23. kola Premijer lige BiH, upriličena je konferencija za štampu uz obraćanje trenera oba kluba, Husrefa Musemića ispred Tuzla City, i Amara Osima ispred Željezničara.

video/ šef stručnog štaba fk tuzla city otkrio da li je ne/zadovoljan igračkim kadrom koji je zatekao nedavnim dolaskom u klub!

Pored ostalog, na pitanje novinara portala sportskevijesti.com za trenera Tuzla City o tome da se izjasni da li je zadfovoljan igračkim kadrom koji je zatekao nedavnim dolaskom u klub, strateg tuzlanskog tima kazao je kako je nebitno da li bio ili ne bio zadovoljan, te da je bitno pokušati ostvariti što bolji rezultat na terenu sa onim timom koji stoji na raspolaganju.

Kompletan razgovor između stratega Tuzla City i novinara portala sportskevijesti.com, možete pogledati i poslušati u video prilogu našeg portala:

Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU