-2.1 C
Sarajevo
Utorak, 30 studenoga, 2021
Još

  (VIDEO) U Travniku održan 5. Poslovni forum Evropskog pokreta

  ()

  Evropski pokret u BiH povodom 15-te godišnjice  osnivanja i rada u Travniku je organizovao „5. Poslovni forum Evropskog pokreta“.

  Ovo je bila prilika da se govori između ostalog o mogućnosti budućih ekonomskih odnosa država regiona, koronavirusu i poslovnom sektoru, te o tome koliko se domaća privreda prilagodila novonastalim uslovima. 

  Kako je kazao Predrag Praštalo, predsjednik Evropskogpokreta u BIH, iuzija je očekivati da EU i cijeli svijet u velikoj krizi pandemije zanemari svoje probleme koji su ih snašli  i posveti se Bosni i Hrcegovini i baviti se njome, dakle neophodno je prije svega što prije započeti unutrašnji dijalog između političara.

  (video) u travniku održan 5. poslovni forum evropskog pokreta
  (VIDEO) U Travniku održan 5. Poslovni forum Evropskog pokreta

  Po prvi put zvanično je u Srednjobsanskom kantonu i Travniku, po preuzimanju mandata u julu, boravio ambasador Slvenije u BiH, koji je ovom prilikom kazao da želi posjetit što više gradova u BiH, razgovarati sa čelnicima, privrednicima i građanima s ciljem unapređenja i podrške reformama i poboljšanju života…

  5. Poslovni forum Evropskog pokreta održan je uz podršku Vlade kantona i Općine Travnik na Univerzitetu u Travniku. Podsjetimo i da  Evropski pokret u BiH i Vlada SBK naredne godine obilježavaju 10-tu uspješnu godišnjicu poslovanja.

  Opširnije pogledajte OVDJE

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO