VIDIM TE KAO NAJVEĆEG NEPRIJATELJA: Prva bračna svađa Dalile i Cara

Dalila Dragojević i Filip Car su za vrijeme emisije Pretres nedjelje pokrenuli raspravu na svoj način. Oni su počeli da psuju jedno drugo i da vrijeđaju, a onda je Car otkrio da više sebe ne vidi pored nje.

Napraviću ti haos od života, zapamti to, pričaš mi sinoć jednu priču, a sada drugu, smeće jedno odvratno – vikala je Dalila

Šta si ti umislila?Svako zna da se ja više trudim nego ti – vikao je Car.

Ti si me uništio najviše – vikala je Dalila.

Ne, ti si sama sebe, ti možeš biti ovo što si večeras. Da prijetiš i ganjaš – vikao je Car.

Sve te ljude pod ruku, pa vodi kući – vikala je Dalila.

-Ti hoćešd da je rat, ti hoćeš da svi ratuju ovdje. To si ti, kada nismo bili zajedno, tek sam vidio tvoje pravo mišljenje, ja nikada nisam rekao da ti budeš dobra, ali si bila smrad – vikao je Car.

Ja tebe sada vidim kao najvećeg neprijatelja – rekla mu je Dalila.

-Sa mnom se nemoj sprdati, rekao sam ti da ne radiš neke stvari, ja pomislim da si loš čovjek. Ja tražim jako malo, pažnju, ljudskost i vjernost. Ja kada to dobijem, ja to vraćam puta sto, ja ne pogledam nikoga više, ako ti kažem da ne ulaziš u polemiku. Uđi, ali znaš na koji način, ustaneš i lijepo kažeš – pričao je Car.

Ja sam tebi tražila da mi sa strane kažeš nešto, a ne ovako pred svima – rekla je Dalila.

-1000 puta sam ti rekao, hiljadu žena da stoji naspram mene, ja bh njima napravio nacionalnu sprdnju, digni glavu gledaj me u oči. Ono što tražim od tebe je dobro za tebe, crpiš mi energiju. To je dobro za tebe, ovo što ti govorim, ja želim da si ti neko na koga želim biti ponosan po ponašanju. Treba da kažeš da ne znaš ni kakve haljine ni ništa. Ja tebe nikada u vatru nisam gurao, ja sam ovdje obolio od moljenja za normalom... – pričao je Car i preznojavao se.

(Express/ Pink)

The post VIDIM TE KAO NAJVEĆEG NEPRIJATELJA: Prva bračna svađa Dalile i Cara appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU