VIKI IMA PORUKU ZA ANDREJEVU DJEVOJKU: Trudit će se da bude dobra svekrva, ali ima jedan uslov

Sin Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa odrastao je u predivnog mladića koji svoj životni put krči svojim velikim trudom i radom na sebi.

Iako je dijete poznatih roditelje, Andrej želi sam da se pobrine za svoj uspjeh, te je i te kako posvećen bijelom sportu gdje bilježi zavidni uspjeh.

Roditelji su tu da pruže podršku i budu vjetar u leđa, ali ono što je ovom momku primarni cilj jeste da bude Andrej Tašković, a ne sin poznatih roditelja. Upravo zato, nasljednik porodice Tašković odlučio je da svoju karijeru gradi potpuno sam na teniskom terenu.

viki ima poruku za andrejevu djevojku: trudit će se da bude dobra svekrva, ali ima jedan uslov

‒ Andrej je opsjednut sportom. Bavi se tenisom, a nedavno je počeo da ide na turnire. Aktivno radi na fizičkoj spremi, to mu je sada u prvom planu – otkrila je ponosna mama svojevremeno, u intervjuu za „Hello!“.

Pjevačica koja je godinama u skladnom braku na kom joj mnogi mogu pozavidjeti, svoju privatnost ne eksponira javno te se i o Andreju malo toga zna, a imajući u vidu da je sin Viki Miljković u godinama kada je pitanje dana kada će izabranicu dovesti u kuću, Viki je za “Scandal” imala šta da kaže na tu temu:

– Za svog sina zamišljam ženu koja će da ga poštuje i koju će on da poštuje. Bit će to sigurno njegov izbor, a ne moj. Približilo se i to vrijeme. Andrej više nije mali. On se uveliko bavi i sportom. Poprilično se trudi i vrijedno trenira tenis. To je njegova sada glavna preokupacija uz školu. Tako da vidjet ćemo šta će sve da nas čeka. Ali trudit ću se da budem dobra svekrva.

(Express/Espresso)

The post VIKI IMA PORUKU ZA ANDREJEVU DJEVOJKU: Trudit će se da bude dobra svekrva, ali ima jedan uslov appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU