Vildoža emotivan pred Zvezdu: Nedostaju mi ​​momci

Košarkaš Panathinaikosa Luka Vildoza prvi će put igrati protiv svog bivšeg kluba Crvene zvezde. Iznio je svoja očekivanja prije ovog susreta, a kako kaže nedostaje mu ekipa.

– Čudno je igrati protiv njih. Bit će ih lijepo ponovno vidjeti. Jako mi nedostaju ti dečki. Prošla godina je bila nevjerojatna. Uz sve rezultate koje smo postigli u ligi, u Euroligi, stekao sam prijatelje i stvarno ih je lijepo ponovno vidjeti, Wildosa je rekao za Meridian Sport, a zatim nastavio:

– -Znam da dolaze večeras. Bit će čudno. Vidjet ću ih prije utakmice. Idemo u hotel i večeras se nećemo moći vidjeti. Bit će jako lijepo ponovno ih vidjeti.

Uoči njegova dolaska u Arenu, Zvezda je ozvaničila povratak Nikole Topića na roster.

– -Trenirao sam s njim kad sam bio tamo. Mislim da je on stvarno dobar igrač, stvarno fin momak. Jako je skroman, to je najvažnije. Jako je lijepo vidjeti mladog dečka s toliko talenta i igrati na terenu s takvim karakterom. Sjajno je vidjeti ga kako igra u tako ranoj dobi. Bit će lijepo ponovno se suočiti s njim.

Argentinac je apostrofirao najveće opasnosti crveno-bijelih

– Moramo odigrati dobru obranu protiv Teodosića i Nedovića. Oni su trenutno ključni za momčad. Moramo kontrolirati Bolomboya, Tobija i ostale. Dobro pokazuju u ABA ligi, a mogu to pokazati i u Euroligi. Moramo biti svjesni te momčadi i igrati svoju igru, zaključio je Wildoza.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU