Vitka Grgić, nova predsjednica OO HDZ1990 Kiseljak – TNTportal.ba

Sinoć je u Kiseljaku održana Izborna skupština OO HDZ 1990 Kiseljak na kojoj je izabran novi općinski odbor. Za predsjednicu Općinske organizacije HDZ 1990 Kiseljak izabrana je Vitka Grgić, magistar razredne nastave.

Prije održavanja izborne skupštine, izaslanstvo HDZ 1990 položilo je cvijeće i upalilo svijeće na spomen obilježju u Kiseljaku.

“Od 2012.godine kada sam imenovan za predsjednika OO HDZ 1990 Kiseljak, doživjeli smo brojne uspone i padove. Sada je došlo vrijeme za nove snage, mlađe kadrove i nove ideje. Očekujem da ćemo s novom predsjednicom, zajedničkim snagama, napraviti bolji izborni rezultat za predstojeće izbore”, izjavio je Vinko Franković.

Novoizabrana predsjednica Grgić zahvalila se na ukazanom povjerenju te je naglasila kako je njena obveza, dužnost i odgovornost voditi općinsku organizaciju na putu koji sigurno nije lagan, ali, samo zajedno, u sinergiji sa našim članovima, županijskom organizacijom i građanima koji podržavaju HDZ 1990, udruženim snagama, možemo očekivati promjene, a HDZ 1990 to sigurno jeste.

TNTportal.ba

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU