Vladan Milojević zadovoljan: Do sada smo uradili mnogo dobrih stvari

U drugoj kontrolnoj utakmici na Kipru, fudbaleri Crvene zvezde savladali su Zalaegerszeg rezultatom 1:0.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Jovan Šljivić.

– Druga kontrolna utakmica je sigurno bila puno bolja od prve i nadam se da će svaka sljedeća biti još bolja. Utakmica sa Zalaegerszegom bila je dobra provjera, pravi natjecateljski dvoboj. Riječ je o suparniku koji igra agresivno i disciplinirano. Implementirali smo puno elemenata, koje radimo na treninzima i to je ono što me veseli. Rezultat nije primaran, ali igrači moraju znati da ako igraju za Zvezdu i nose ovaj grb, nema razlike između prijateljskih i službenih utakmica. Znamo koji je cilj, ali to u ovom trenutku zapravo nije primarno. Do sada smo napravili puno dobrih stvari, ali uvijek ima mjesta za napredak. Još uvijek radim na pronalaženju pravih pozicija za pojedine igrače, želim vidjeti kako im ide, ali zadovoljan sam kako teku pripreme, istakao je Vladan Milojević.

Milojević je pohvalio mladog Jovana Šljivića koji se danas upisao u listu strijelaca.

-Lijep pogodak danas je postigao Jovan Šljivić, sjajno je ubacio i Viktor Radojević. Još jednom se pokazalo da imamo djecu koja polako dolaze. Na nama je da ih trpimo, mladim igračima uvijek je bitan trenutak “gurnuti ih u vatru”. Njihovo vrijeme tek dolazi, Crvena zvezda ima svijetlu budućnost s puno mladih i talentiranih igrača. Jako sam zadovoljan, na njima je da rade.

Crveno-beli će iu narednom periodu nastaviti sa vrednim radom.

– Radimo prema planu i programu, radili smo i danas ozbiljno. Vjerojatno će pojedini igrači dobiti veću minutažu, s obzirom da se bliži početak prvenstva i trebali bi biti na visokoj razini, zaključio je

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU