Vlatka Pokos izgubila voljenog člana porodice: “Ova godina bila je teška i tužna”

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos u posljednje vrijeme posebno je popularna tema u medijima. Nakon što se pročulo o njenom zaposlenju u splitskom hotelu, iznenadila je javnost ponovno se odselivši iz Hrvatske, ovoga puta u Dublin.

Potaknuta sve bližim dolaskom nove 2024. godine, sada se okrenula društvenim mrežama gdje se prisjetila godine koja će uskoro biti iza nas. Kao što su mnogi napravili prije nje, priznala je kako je ona doživjela ovu 2023. godinu, što čini se nije bilo baš lako.

-Božićni blagdani moji su najdraži, najljepši i najemotivniji blagdani… Od srca vam svima želim toplinu, ljubav i duševni mir. Želim vam da budete okruženi ljubavlju znanih i neznanih prijatelja. Jer ponekad nas oni stari duboko razočaraju, a u život nam uđe neko novo prijateljstvo, nova ljubav – započela je u objavi na Instagramu.

-Na ovim fotografijama, koje su snimljene 22. marta u mome rodnom gradu, Salzburgu, izgledam jako tužno… Rođendan sam provela s dvoje bliskih prijatelja i zahvaljujem im na ljubavi i pažnji. Ova godina je za mene i moju obitelj bila jako teška i tužna; izgubila sam sestru – dodala je, progovorivši o tragediji koju je doživjela.

Podsjetimo, Vlatka je početkom prošle godine kratko otkrila kako joj sestra boluje od karcinoma. Tom prilikom priznala je kako je upravo sestra bila dodatan razlog njenog ponovnog dolaska u Hrvatsku, odakle se sada ponovno odselila.

Njeno zaposlenje u splitskom hotelu stoga nije dugo potrajalo. Iako nekadašnja voditeljica u svojoj objavi iz inostranstva nije otkrila tačnu lokaciju, njeni brojni fanovi su uspjeli dokučiti kako trenutno boravi u glavnom gradu Irske.

The post Vlatka Pokos izgubila voljenog člana porodice: “Ova godina bila je teška i tužna” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU