Vodeće tehnološke tvrtke u Europi

U Europi stotine tehnoloških tvrtki pružaju inovativne usluge Europljanima, a posredno i korisnicima na drugim kontinentima.

Neke tvrtke su toliko narasle da se smatraju sljedećim velikim stvarima. One surađuju s drugim globalnim brendovima širom svijeta i privlače neke od najistaknutijih investitora u svijetu prema Europi.

U posljednjih nekoliko godina, zabilježen je ogroman priljev migranata s drugih kontinenata u Europu – pogledajte Ujedinjeno Kraljevstvo; veliki broj ljudi na aerodromu čeka u redovima kako bi prošli pasošku kontrolu i osigurali sebi i svojim obiteljima boravak u Europi. Većina tih migranata nalazi posao u nekim od ovih nevjerojatnih tehnoloških tvrtki, dodajući svoje znanje i poboljšavajući kolektivne rezultate.

Atos SE

Osnovan 1997. godine, Atos SE je jedna od vodećih europskih grupa za kibersigurnost i visokoučinkovito računalstvo. To je međunarodni lider u digitalnoj transformaciji. Na isti način kao što je onlinekladionice.com primjer drugim nastajućim platformama za online kockanje. Atos je prisutan u 69 zemalja i pruža prilagođena rješenja za sve industrije. Pionir je u uslugama i proizvodima za dekarbonizaciju.

Grupa pomaže u napredovanju znanja, obrazovanja, istraživanja i znanstvene i tehnološke izvrsnosti; grupa je posvećena stvaranju sigurnog okruženja za društva kako bi mogla živjeti, raditi i razvijati se održivo u budućnosti dizajna informacijskog prostora.

Amadeus IT Group SA

Kroz svoju otvorenu platformu, Amadeus IT Group SA, osnovan 1987. godine, omogućuje povezaniji način rada i razmišljanja za industriju putovanja i turizma. Amadeus IT Group SA surađuje s partnerima iz industrije kako bi putovanje transformirao u društveno i ekološki pozitivnu snagu koja štiti i unapređuje svijet.

Capgemini

Osnovan 1967. godine, Capgemini je istaknuti globalni strateški partner za tvrtke. Capgemini pokriva cijeli raspon poslovnih potreba, od strategije i dizajna do upravljanja operacijama, koristeći tehnologiju za transformaciju poslovanja.

Capgemini koristi svoje iskustvo i poslovnu stručnost kako bi stvorio bolju budućnost koja je inkluzivnija i održivija. Tvrtku motivira zajednički cilj da “oslobodi ljudsku energiju kroz tehnologiju za inkluzivnu i održivu budućnost.”

STMicroelectronics NV

STMicroelectronics NV je multinacionalna tvrtka za proizvodnju poluvodiča osnovana 1987. godine i posvećena pružanju inovacija svojim korisnicima koje poboljšavaju živote ljudi.

Napredna tehnologija tvrtke ugrađena je u svakodnevni život; njezini mikročipovi koriste se u najnovijim izumima, poput električnih vozila i ključnih fobova, proizvodne opreme i podatkovnih centara, perilica rublja i tvrdih diskova, pametnih telefona i četkica za zube.

Dassault Systèmes SA

Lider u održivoj inovaciji je Dassault Systèmes SA. Tvrtka je osnovana 1981. godine i svojim klijentima nudi virtualne svjetove kako bi mogli dizajnirati jedinstvena iskustva za svoje klijente. Cilj tvrtke Dassault Systèmes SA je stvoriti novi model koji će se baviti glavnim problemima s kojima se svijet trenutno suočava.

Dassault Systèmes SA nudi softverska rješenja putem svoje platforme 3DEXPERIENCE, omogućujući korisnicima stvaranje inovativnih novih proizvoda i usluga kroz virtualna iskustva.

NXP Semiconductors

Osnovan 2006. godine, NXP Semiconductors je posvećen tome da svoje klijente drži korak ispred promjena i spremne za budućnost.

NXP Semiconductors, lider u tehnološkim rješenjima, posvećen je pozitivnom utjecaju na društvo i ključan je za uspon digitalizacije, što je omogućilo sigurne beskontaktne interakcije i sigurnije društvo. Također, tvrtka je posvećena promicanju inovacija za ekološke i održive napretke.

Ovo su neke od vodećih tehnoloških tvrtki koje posluju u Europi.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU