Volimo prirodno

Volimo Prirodno je web trgovina  u kojoj možete pronaći veliki izbor sirovina i repromatrijala za izradu kozmetike,  biljna ulja, eterična ulja, hidrolate, butere, suho bilje(čajevi).

”Naš cilj je našim kupcima ponuditi kvalitetan i širok asortiman sirovina, poluproizvoda i gotovih proizvoda.  Naš tim redovno radi na edukaciji i usavršavanju, također svim našim kupcima dajemo puno podršku i savjetovanje prilikom izrade kozmetičkih preparata”, ističu iz web trgovine Volimo Prirodno.

U ponudi još imaju i razne vrste ambalaža za kozmetiku i farmaciju.

U njihovom asortimanu prirodnih proizvoda možete pronaći razna biljna i eterična ulja, baze za izdradu glicerinskih sapuna,  dodatke prehrani, sirovine za kozmetiku, te labaratorijski materijal i posuđe.

Izdvojili smo samo neke od proizvoda koje možete pronaći u njihovoj web trgovini.

Biljna ulja

volimo prirodno
biljna ulja.

Biljna ulja su po svojem sastavu esteri raznih masnih kiselina, od kojih su neke neophodne našem organizmu. Osim u prehrani i kao ljekovite tvari, koristimo ih u kozmetičke svrhe.

Biljna ulja njeguju i hrane kožu, te nam služe kao nositelji eteričnih ulja. Za biljna ulja koja koristimo u njezi kože (a pogotovo u prehrani!) bitno je da su nerafinirana i hladno prešana, kako bi sačuvala sve svoje vrijedne sastojke: jednostavne i složene nezasićene masne kiseline, vitamine, lecitin, flavonoide i arome.

Ulje pamuka

Neki ga zovu još i „zlatno ulje“. Sadrži velike količine vitamina, minerala i omega-6 masnih kiselina.

Bogato je i fitosterolima, što mu daje i trajnost, ali i omogućava da se s lakoćom upija kroz kožu. Ostavlja poseban osjećaj glatkoće. Koristi se u proizvodnji sapuna i krema, posebice dječjih. Vrlo je lagane teksture i koža ga brzo upija.

Ulje ricinusa

Hidratizira kožu i štiti barijeru kože, stoga se najčešće koristi u kozmetičkim pripravcima, kao što su sapuni, preparati za njegu suhe i oštećene kože.

Često je dodatak u uljnim pakunzima za kosu, obrve, trepavice i nokte. Bogato je masnim kiselinama, koje na kožu djeluju umirujuće. Ima vrlo razmazivu teksturu, što ga čini dodatno poželjnim za mnoga ulja za kosu i vlasište, balzame i guste emulzije za kožu.

Ulje argana

U njezi kože, ulje odlično služi kao rješenje za ekceme, suhu i upaljenu kožu, osjetljivu i iziritiranu kožu, akne, te pojačano lučenje sebuma. Ovo marokansko tekuće zlato kako ga još i nazivaju također pomaže kod ujednačavanja tena, zatezanja kože i smanjivanja bora, hidratizira, regenerira i podmlađuje kožu.

Eterična ulja

volimo prirodno
eterična ulja.

Eterična ili esencijalna ulja su smjese hlapivih, biološki aktivnih spojeva dobivenih iz biljnog materijala najčešće destilacijom. Iako ih nazivamo uljima, njihova molekularna struktura i konzistencija je vrlo različita od biljnih ulja na koja smo se navikli.

Eterična ulja svojim mirisom djeluju i na raspoloženje i emocije – putem receptora u nosu informacija koju nosi miris direktno odlazi u mozak, a postoji još i skriveno feromonsko djelovanje.

Također, svako ulje ima svoju energiju, kojom možemo djelovati na ljudsko energetsko polje.

Eterična ulja se koriste na različite načine: inhalacijski, dermalno, oralno, vaginalno i rektalno… Koriste se u kupkama, kozmetici, kuhanju…

Eeterično ulje cimet

Eterično ulje cimeta kore ima topao, slatko-začinjen miris. Cimet se upotrebljava u čajevima i biljnim uljima te u oblozima i kupkama za široku paletu tradicionalnih biljnih lijekova, od kojih se mnogi koriste i danas. Eterično ulje cimeta kore obavezno treba razrijediti u nosivom ulju i ne preporučuje se u trudnoći kao ni za djecu do 5 godina starosti, osim u blagom obliku difuzije.

Eterično ulje narandža

Eterično ulje Narandže djeluje osvježavajuće, umirujuće, antiseptično, baktericidno, antiupalno i karminativno. Spada među najpopularnija i najčešće korištena eterična ulja. Također može pomoći kod celulita.

Opušta i doprinosi smanjenju stresa i napetosti. Olakšava simptome hroničnog umora.

Eterično ulje bergamot

Eterično ulje Bergamot djeluje analgetički, antidepresivno, antiseptično, karminativno, dezodorirajuće, digestivno, umirujuće, spazmolitično, stimulativno, antibiotski, dezinficirajuće, opuštajuće i antidepresivno. Zahvaljujući ugodnom mirisu jedan je od najčešćih sastojaka u industriji parfema.  Opušta mišiće i živce, umiruje grčeve i mišićne kontrakcije, ublažava osjećaj boli u tijelu.

Dodaci prehrani

volimo prirodno
dodaci prehrani.

Vitaminski i mineralni pripravci još uvijek predstavljaju osnovu dodataka prehrani. Današnji stil života sa sobom nosi velike izglede za nastanak suptilnih, subkliničkih nedostataka, a savjet je stručnjaka primarno optimiranje prehrane i tek nakon toga odabir kvalitetnog dodatka prehrani.

Dobar dodatak prehrani koji sadrži sve potrebne nutrijente u adekvatnim dozama korisna je pomoć kod prevencije nedostataka i optimiranja prehrane, a istraživanja su pokazala da najviše koristi kroničnim bolesnicima i osobama starije dobi.

Med “Medomix” za jačanje imunološkog sistema

Sastav: Prirodni livadski med, polen (cvijetni prah), matična mliječ, propolis (20%).

Djelovanje: Jača imunološki sistem koji je često narušen kod djece i odraslih sa čestim upalama grla, bronhitisa, sklonosti alergijama i prehladama. Prirodni antioksidans, preporučuje se preventivno za jačanje kompletnog organizma osobama kod povečane fizičke aktivnosti i u borbi protiv raznih virusa, bakterija i gljivičnih oboljenja.

Pronađite nešto za sebe

Sve proizvode web shopaVolimo Prirodno možete pronaći u njihovoj online prodavnici.www.volimoprirodno.net te iste naručiti. Dostavu proizvoda vrše putem brze pošte u sve gradove Bosne i Hercegovine, rok isporuke je 48 sati.

Ako želite da primate e-mejlove sa specijalnim ponudama i popustima Volimo prirodno, registrujte se i budite informisani.

Volim prirodno doo nalazi se na adresi Kočine bb, 88000 Mostar. Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 061 683 493 i 061 683 493, kao i na mail: [email protected]

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU