VOLJELE SU ISTOG MUŠKARCA: Nedu Arnerić je oženio, a s njenom kolegicom dobio dvoje djece

Kao mlad, srpski reditelj Dejan Karaklajić je bio veliki zavodnik pa je uspio zavesti čak dvije srpske glumice. On je bio u braku s Nedom Arnerić, kojoj je četvrta godišnjica smrti, i Tanju Bošković s kojom ima dvoje djece.

Nedu je, po jednoj priči, sreo na snimanju televizijske emisije, a prema drugoj, upoznali su se kada je ona imala 21 godinu i već bila slavna.

Ostali su prijatelji nakon razvoda, a kasnije je Neda uplovila u brak s Miloradom Meštrovićem. Dejan je i ranije o Nedi uvijek govorio sve najljepše, kao i da je bila izuzetno važna žena u njegovom životu.

voljele su istog muškarca: nedu arnerić je oženio, a s njenom kolegicom dobio dvoje djece

-I nakon što je Neda umrla, 2020. godine, on je došao na promociju monografije ‘Čarobna melankolija’ autorice Anite Panić, gdje je o Nedi imao samo lijepe riječi:
‘Neda je bila duševna osoba. Još kao mlada imala je neku iskrenost, nešto što ju je činilo posebnom. Bila je zvijezda, ali na neotrcan način. Sve što je radila duboko je osjećala, duboko se trudila za to. Bila je skromna i nepretenciozna, i popularnost joj je strašno smetala. Ona je iz sebe ispuštala uloge, pravila uloge, donosila likove – kazao je.

Druga poznata glumica, Tanja Bošković s Dejanom je dobila dvoje djece, sina Đorđa i kćekur Lanu.

Iako intimu nikada nije pretjerano isticala u javnosti, jednom prilikom je rekla da se njen brak s Dejanom raspao jer je bila previše posvećena poslu.

The post VOLJELE SU ISTOG MUŠKARCA: Nedu Arnerić je oženio, a s njenom kolegicom dobio dvoje djece appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU