WhatsApp bi uskoro mogao značajno olakšati slanje poruka i pozivanje nespremljenih kontakata

Unatoč mnogim značajkama, WhatsApp još uvijek nema jednostavan način za uspostavu komunikacije s drugim WhatsApp brojevima koji nisu spremljeni u kontaktima uređaja. Naravno, moguće je, ali ni približno lako kao što bi trebalo biti. Međutim, WhatsApp bi to uskoro mogao promijeniti.

Nova beta verzija za Android (Beta verzija 2.22.8.11) pokazuje da tvrtka pokušava riješiti ovaj problem. Jednostavnim dodirom nespremljenog broja u oblačiću za chat otvorit će se nekoliko opcija, od kojih će vam jedna omogućiti da odmah pošaljete poruku tom broju.

Ostale opcije koje će se pojaviti kad dodirnete nespremljeni broj također uključuju “Pozovi” i “Dodaj u kontakte”. Ipak, treba napomenuti da nova implementacija još uvijek nije besprijekorna. Glavno ograničenje je što su ove opcije moguće samo za brojeve koji već postoje u chatu. To znači da vam netko drugi mora poslati poruku ili ste to učinili vi, kako bi vam opcije postale dostupne, prenosi Indian Express.

Sve u svemu, značajka je još uvijek u beta verziji i proći će određeno vrijeme prije nego što ćemo je moći vidjeti implementiranu i stabilnu u aplikaciji.

geek.hr

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU