8 C
Sarajevo
Nedjelja, 28 studenoga, 2021
Još

  YouTube Music dostupan i u Bosni i Hercegovini

  ()

  YouTube Music, nova muzička streaming usluga, dostupna je i u Bosni i Hercegovini.

  – Uzbuđeni smo što danas možemo da predstavimo YouTube Music u Bosni i Hercegovini – novu aplikaciju koja objedinjuje sve ono što volimo kad je riječ o YouTubeu, uz osobniji muzički doživljaj  koji je jednostavan za korištenje –  rekla  je Azi Eftekhari, voditeljica Odjela za odnose s robnim markama, EMEA, YouTube.

  Kako kaže, “od omiljenih albuma do muzičkih video spotova, remixa i covera koje ne možete pronaći nigdje drugdje, YouTube Music je vaš lični vodič kroz cijeli muzički svijet”.

  Iz kompanije Google navode da je YouTube napravljen za gledanje, što znači da fanovi stalno moraju da prelaze s jedne stvari na drugu koje se nalaze na raznim muzičkim aplikacijama i na YouTubeu.

  – Ti dani su prošlost – poručuju iz Googlea.

  Između ostalog, navode da se početni zaslon adaptira u skladu sa dinamikom korištenja i obezbjeđuje preporuke koje se baziraju na osnovu onoga što ste već slušali, mjesta na kojem se nalazite ili šta radite.

  Osim besplatne verzije You Tube Music uz reklame, predstavljena je i YouTube Music Premium, uz plaćenu članarinu od 6,99 dolara mjesečno.


  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO