Za Acu Pejovića svi znaju, ali nije samo on kum: Koji košarkaš je vjenčao Filipa i Aleksandru Prijović?

Popularna pjevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović vjenčali su se prije 5 godina, a o tom velikom događaju brujali su mediji.

Njih dvoje su brak sklopili 21. juna 2018. godine i danas važe za jedan od najpoznatijih parova. Vjenčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a svadbeno slavlje sa skoro 900 gostiju su upriličili u jednom beogradskom hotelu.

Aleksandra je nedavno postigla ogroman uspjeh održavši čitav niz veoma uspješnih koncerata u Srbiji, Bosni, pa sada u Hrvatskoj.
Mnogo se tih dana pisalo o trenutno najvećoj mladoj zvijezdi, a njen kum Aco Pejović često je govorio o tome da je ovaj uspjeh i te kako zaslužila.

foto: jelena stuparušić

Budući da se često kroz medije provlači ova informacija o kumstvu između dvoje velikih pjevača, javnost je već dobro upamtila da je baš on bio svjedok, kum na vjenčanju poznatog para. Ipak, nešto manje se govori o tome ko je bio kum Filipu. U pitanju je takođe poznata ličnost, čuveni košarkaš Miloš Teodosić. On je u braku sa poznatom glumicom Jelisavetom Teodosić.

Budući da je Teo kumovao Filipu Aleksandra i Jelisaveta su postale kume. One se odlično slažu, o čemu svjedoče i neke njihove zajedničke fotografije iz provoda.

za acu pejovića svi znaju, ali nije samo on kum: koji košarkaš je vjenčao filipa i aleksandru prijović?
za acu pejovića svi znaju, ali nije samo on kum: koji košarkaš je vjenčao filipa i aleksandru prijović?

Ova dva poznata para se trude da kad god imaju slobodnog vremena posjete jedni druge, a često posjećuju i iste događaje na kojima uživaju u druženju i razgovoru.

The post Za Acu Pejovića svi znaju, ali nije samo on kum: Koji košarkaš je vjenčao Filipa i Aleksandru Prijović? appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU