ZA NJU KAŽU DA JE KRALJICA GOLOTINJE: Sada je potvrdila titulu

Manekenka Emili Ratajkovski viđena je u Njujorku na Menhetnu, a paparaci su je na ulici snimili dok je izlazila iz automobila.

Emili, koju inače mnogi nazivaju kraljicom golotinje, sve vrijeme je skrivala svoje lice rukom, ali manekensko tijelo nije uspjela da sakrije crnom haljinom od providnog materijala, ispod koje se od bliceva vidio njen donji veš.

Međutim, Ratajkovski nema čega da se stidi, a zbog svoje vitke figure i bujnih grudi postala je poznata. Emili ima i svoju liniju kupaćih kostima, a brend je nazvala Inamorata.

Podsjetimo, manekenka se prošle godine razvela od Sebastijana Bera Meklarda, s kojim je u braku bila četiri godine i s kojim ima sina Silvestera, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko mjeseci u stranim medijima se pisalo da je Emili zavela Breda Pita, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Pitom Dejvidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, ali čini se kako između njih postoji samo prijateljstvo jer on već ljubi novu djevojku.

Poslije toga priznala je da se dva mjeseca potajno viđa s Harijem Stajlsom. Trenutno, koliko se zna, manekenka je slobodna.

The post ZA NJU KAŽU DA JE KRALJICA GOLOTINJE: Sada je potvrdila titulu appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU