ZA OVO SE OLJA BAJRAMI KAJE: Htjela sam da pobjegnem iz realnog svijeta i ušla sam u onu ludaru tamo

Pjevačica Olja Bajrami bila je gost u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ a u razgovoru sa voditeljima Vesnom MIlanović i Sinišom Medićem osvrnula se na svoje učešće u rijalitiju i priznala da li se kaje ili ne što je učestvovala u takvom televizijskom formatu.

-Više i ne pamtim to svoje učešće. To je bilo prije 5 godina. Moram da objasnim po hiljaditi put, da ne znam šta mi je bilo. Ja sam izbacila pjesmu „Mesečar“ koja je postala veliki hit i počela sam da radim. U međuvremenu sam objavila još jednu pjesmu „Ruzmarin“. Ali imala sam privatno ogromne probleme i više nisam znala šta ću sama sa sobom. To sada zvuči nevjerovatno – ispričala je Olja i dodala:

-Bila sam toliko isfrustrirana i uplakana. I tužna. Htjela sam da pobjegnem iz realnog svijeta i ušla sam u onu ludaru tamo. Zvala sam svoga prijatelja i molila ga da uđem tamo a on se krstio i lijevom i desnom.

za ovo se olja bajrami kaje: htjela sam da pobjegnem iz realnog svijeta i ušla sam u onu ludaru tamo

Pjevačica je otkrila i da je tada izazvala ogorman haos svom menadžmentu.

-Sjećam se kada sam izašla da mi je jedan od menadžera rekao da je bila zbrka, „Zvoni mi telefon traže tvoje nastupe, a ja tebe gledam na TV-u i ne znam šta da kažem“, pričao mi je menadžer.

(Express / Grand.nova.rs)

The post ZA OVO SE OLJA BAJRAMI KAJE: Htjela sam da pobjegnem iz realnog svijeta i ušla sam u onu ludaru tamo appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU