20 C
Sarajevo
Utorak, 5 srpnja, 2022

  Za sve ljubitelje kozmetike i ljepote u Sarajevu će biti održan Sajam BeautiFUL 2022

  Za sve ljubitelje kozmetike i ljepote u Sarajevu 4. i 5.6. Sajam BeautiFUL 2022

  Za sve ljubitelje kozmetike i ljepote mjesec juni u BiH će biti centar kozmetičke i wellness industrije. Naime, 4. i 5.6.2022 godine u sarajevskom hotelu Hills bit će održan drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u BiH, BeautiFUL 2022. Jedan je to od najvećih sajmova kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa koji se prostire na 8000 m2.

  Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetioci sajma budu u toku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i kupovinu proizvoda. Predstavit će se preko 100 izlagača sa preko 300 brendova, a regionalni i svjetski stručnjaci prenosit će svoje znanje svim posjetiocima.

  za sve ljubitelje kozmetike i ljepote u sarajevu će biti održan sajam beautiful 2022
  Za sve ljubitelje kozmetike i ljepote u Sarajevu će biti održan Sajam BeautiFUL 2022

  Sajam je također odlična prilika za sve ljubitelje kozmetike i ljepote, te mjesto na kojem će uživati u besplatnim radionicama, edukacijama i konferencijama, sajamskim popustima, te bogatim nagradama.
  Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, organizator je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, a sajam će svečano otvoriti gradonačelnica Sarajeva, Benjamina Karić.

  Masterclassovi u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar: make up artist Dušan Lazić Laza, make up artist Ines Jarak, wellness edukator Peđa Filipović. Matserclasovi u organizaciji izlagača: Soft ombre by Smaragda Jaganjac,
  Montibelo i red cat veliki masterclassovi za frizere, masterclass Irfan Tepić i Saja Majstor za berbere, Nail art by Amela Jahić – Magnetic nails d.o.o. Edukacije sajma: Nevena Marjanović: ”Look & learn seminar za nail artiste”, ”Ice body sculpting edukacija by Adna Helić”, ”Black professional line & dandy edukacija – Enrico Delorenzi i Kristina Jukić”, ”Cleopatra (egipatska depilacija) Maja Tufekčić”, ”Henna Brows”, ”Lash Lift”, ”Suhi pedikir”, ‘Short modern crop, long pompadour & faded pixie – Enes Dogan”.

  za sve ljubitelje kozmetike i ljepote u sarajevu će biti održan sajam beautiful 2022
  Za sve ljubitelje kozmetike i ljepote u Sarajevu će biti održan Sajam BeautiFUL 2022

  Besplatne konferencije za sve posjetioce: konferencija ”Nutricionizam: prehrana i zdravlje”, konferencija ”DentBiH: oralno zdravlje i estetika u dentalnoj medicini”. Besplatne edukacije za sve posjetioce: Duško Škorić: ”Efikasno rješavanje reklamacija”, Sead nunić: ”Bio jednom jedan frizer”, Druženje: ”Žene savremenog doba” – (Ines Jarak, Samra Menzilović i Isidora Čarapina), predavanje ”Estetsko uljepšavanje žena – saznajte sve ono što vas interesuje”, Ljiljana Mijatović: ”Popularni efekat strelice, riječ više o ljepilu”, Meliha Alić: ”Priprema klijenta za tretmane lica”.

  Na glavnoj bini sajma će tokom dva dana biti upriličen konstantni program, razne edukacije, prezentacije i show, sa nagradnim igrama svakih 30 minuta, a sve posjetioce očekuju i odlični sajamski popusti.

  Kompanije Frizer land d.o.o., LNB Trade d.o.o., te Tombolo komerc pripremaju spektakularne masterclassove za hair industriju, a savez frizera u BiH na čelu sa predsjednikom saveza Saninom Fazlićem pripremaju show na kojem će predstaviti frizure sa svjetske scene.

  Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 20:00, ulaz je besplatan, a za prijave i novosti pratite stranicu www.sajam.beautiful.ba

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Kako ovaj članak smatrate korisnim...

  Pratite nas na društvenim mrežama

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  Alem Sinanović
  Alem Sinanovićhttps://tntportal.ba
  Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
  MOŽDA VAS ZANIMA
  DRUGI UPRAVO ČITAJU