ZA USPJEH NA POSLU I PUN NOVČANIK ČIM USTANETE URADITE OVO Dva moćna rituala za dobijanje novca

Za privlačenje novca i uvećanje finansijskih prihoda potrebno je prvenstveno imati pozitivan odnos prema novcu, bez negativnih i pesimističlkih uvjerenja. Postoje navike i stečeni obrasci ponašanja koji nas sprječavaju da budemo bogati – oslobodite ih se.

Najvažniji magnet za novac zapravo jesu naše misli. Evo koja dva jutarnja rituala pomažu da privučete novac:

Jutarnje afirmacije 

Jutarnje afirmacije imaju snagu da motivišu, pokrenu nas da ostvarimo ono što želimo i stvorimo u životu pozitivne vibracije. Ponavljajte ih često ujutru kako biste aktivirali u svom životu energiju obilja i podstakli sebe da privučete novac koji želite. Izgovarajte ih svakodnevno kada ustanete ili ispred ogledala dok se spremate za posao. Možete smisliti i sami svoje afirmacije, najvažnije je da u njima postoji vaša namjera, ali u sadašnjem vremenu. Kada ih izgovarate, pokušajte da proživite ono što govorite.

Evo nekoliko primjera najjednostavnijih i najboljih finansijskih afirmacija:

“Mijenjam svoj život i privlačim novac.” “Dobro radim svoj posao.” “Novac me voli zato što ga volim.” “Uspjeh me privlači kao magnet.”

Jutarnja meditacija

Jutarnja meditacija – koristi se za obnavljanje energije i stvaranje motivacije. Možete staviti u svoj um bilo koju misao, bilo koju sliku, postići bilo koje raspoloženje. Odmah nakon buđenja, umijte lice i razveselite se. Zatim sedite na minut. Zatvorite oči i razmislite o tome kako postižete svoj cilj. Na primjer, ako treba da uspješno prođete intervju za posao, zamislite taj proces i predstavite se u najboljem svjetlu, piše Najžena.

Ako ovog dana imate puno problema koje treba da riješite, zamislite kako radite stvari i kako to uspijevate. Najvažnija stvar u procesu meditacije je fokusiranje na zadatak, ulazak u stanje toka. Meditacija dobro ide uz afirmacije. Dok meditirate, možete u sebi ponavljati “Privlačim novac i uspjeh”, a zatim vizualizujete ovaj proces. Na ovaj način vaš um usmjeravate na finansijski uspjeh.

ZA USPJEH NA POSLU I PUN NOVČANIK ČIM USTANETE URADITE OVO Dva moćna rituala za dobijanje novca appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU