16 C
Sarajevo
Subota, 10 lipnja, 2023

ZA USPJEH NA POSLU I PUN NOVČANIK ČIM USTANETE URADITE OVO Dva moćna rituala za dobijanje novca

Za privlačenje novca i uvećanje finansijskih prihoda potrebno je prvenstveno imati pozitivan odnos prema novcu, bez negativnih i pesimističlkih uvjerenja. Postoje navike i stečeni obrasci ponašanja koji nas sprječavaju da budemo bogati – oslobodite ih se.

Najvažniji magnet za novac zapravo jesu naše misli. Evo koja dva jutarnja rituala pomažu da privučete novac:

Jutarnje afirmacije 

Jutarnje afirmacije imaju snagu da motivišu, pokrenu nas da ostvarimo ono što želimo i stvorimo u životu pozitivne vibracije. Ponavljajte ih često ujutru kako biste aktivirali u svom životu energiju obilja i podstakli sebe da privučete novac koji želite. Izgovarajte ih svakodnevno kada ustanete ili ispred ogledala dok se spremate za posao. Možete smisliti i sami svoje afirmacije, najvažnije je da u njima postoji vaša namjera, ali u sadašnjem vremenu. Kada ih izgovarate, pokušajte da proživite ono što govorite.

Evo nekoliko primjera najjednostavnijih i najboljih finansijskih afirmacija:

“Mijenjam svoj život i privlačim novac.” “Dobro radim svoj posao.” “Novac me voli zato što ga volim.” “Uspjeh me privlači kao magnet.”

Jutarnja meditacija

Jutarnja meditacija – koristi se za obnavljanje energije i stvaranje motivacije. Možete staviti u svoj um bilo koju misao, bilo koju sliku, postići bilo koje raspoloženje. Odmah nakon buđenja, umijte lice i razveselite se. Zatim sedite na minut. Zatvorite oči i razmislite o tome kako postižete svoj cilj. Na primjer, ako treba da uspješno prođete intervju za posao, zamislite taj proces i predstavite se u najboljem svjetlu, piše Najžena.

Ako ovog dana imate puno problema koje treba da riješite, zamislite kako radite stvari i kako to uspijevate. Najvažnija stvar u procesu meditacije je fokusiranje na zadatak, ulazak u stanje toka. Meditacija dobro ide uz afirmacije. Dok meditirate, možete u sebi ponavljati “Privlačim novac i uspjeh”, a zatim vizualizujete ovaj proces. Na ovaj način vaš um usmjeravate na finansijski uspjeh.

ZA USPJEH NA POSLU I PUN NOVČANIK ČIM USTANETE URADITE OVO Dva moćna rituala za dobijanje novca appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU