ZABILJEŽEN POLJUBAC SA ATRAKTIVNOM PLAVUŠOM: Vara li Vanja Milošević Snežanu Đurišić?

Vijest da je Vanja Milošević prevario Snežanu Đurišić, u javnosti je odjeknula poput bombe. Naime, već neko vrijeme šuška se da su pjevačica i njen emotivni izabranik, ginekolog Vanja u zategnutim odnosima.

Prvo su u javnost isplivale fotografija na kojima se neposredno pred ulazak na svadbu sina Suzane Jovanović u kolima raspravljaju, a onda se Vanja Milošević na pomenu Merime Njegomir pojavio sam. Iako njihova veza traje godinama i izgradili su zajednički život u Snežaninoj vili u Jajincima, u posljednje vrijeme tenziju je bilo nemoguće sakriti. Pa ipak, ništa od toga nije slutilo na to da Vanja Milošević vara svoju izabranicu, sve dok se u nisu pojavile fotografije na kojima se u automobilu ljubi sa plavušom, koja možda liči, ali zasigurno nije Snežana Đurišić.

Identitet misteriozne dame javnosti nije poznat, ali je jasno da će ove fotografije doktor svojoj izabranici malo teže objasniti. Međutim, kako se oboje ovim povodom još uvijek nisu javno oglasili, nije jasno kakva je priroda odnosa Vanje Miloševića i nepoznate dame i šta o svemu tome misli pjevačica.

zabilježen poljubac sa atraktivnom plavušom: vara li vanja milošević snežanu đurišić?

Podsjetimo da ovo nije prvi put kako se provlače kuloarske priče o njegovoj nevjeri. Međutim, Snežana je sve demantovala i isticala da je njihov odnos savršen.

The post ZABILJEŽEN POLJUBAC SA ATRAKTIVNOM PLAVUŠOM: Vara li Vanja Milošević Snežanu Đurišić? appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU