ZAMALO DA DOBIJE PRIJAVU: Anabela se našla u neprijatnoj situaciji, komšinica joj zvala policiju

Anabela Atijas nedavo je navodno imala neprijatnu situaciju i to sa komšinicom iz zgrade koja je prijavila policiji za napad. Naime, pjevačica je ušla u raspravu sa ženom zbog parking mjesta, ali nije ni slutila kako će da se na kraju sve završi.

Anabela ima problem, jer kada parkira automobil ispred zgrade, komšinica je stalno blokira svojim kolima te često ne može da se isparkira dok ona ne pomjeri vozilo. Tako je nedavno krenula u kupovinu i kada je izašla, vidjela je komšinicu koja se parkira iza nje, iako ima dosta slboodnih mjesta. Pjevačica je prišla i pitala je da li je moguće da namjerno blokira njen auto i tada je nastala drama.

  • Anabela je bila u šoku, jer nije mogla da vjeruje da je žena namjerno blokira. Prišla joj je i pitala zbog čega to radi i zašto joj smeta. Bila je čak i ljubazna. Međutimn, ta žena je počela da viče na nju i da drami i da govori kako ne može da radi šta hoće i da to što je ona poznata nju ne zanima. Anabela se nasmijala i upitala je koji je njen problem, da bi ta gospođa krenula ka njenim kolima da joj čupa brisače. Anabela je uhvatila za ruku i rekla joj drsko da se pomjeri i da će zvati policiju. Grubo joj je rekla da se liječi i da nije normalna. Sjela je u kola i rekla joj da odmah pomjeri vozilo da bi mogla da se isparkira.
  • Šokirana je otiša da završi obaveze, a kada se vratila u stan nakon sat vremena, na vrata joj je došla policija i rekli su joj kako je komšinica prijavila za napad. Andrej je bio tu i znao je cijelu priču te je rekao policajcima da će doći u stanicu da daju izjavu. Otišli su odmah i ispričali šta se desilo. Naravno da Anabeli nije napisana prijava i rekla je, ako se parkira opet tako da je blokira, ima da zove policiju iste sekunde – govori Anabelina poznanica

(Express / Pink.rs)

The post ZAMALO DA DOBIJE PRIJAVU: Anabela se našla u neprijatnoj situaciji, komšinica joj zvala policiju appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU