Započinje Godeal24 proljetna rasprodaja! Ostvarite do 62% popusta na razne softvere…

Svatko od nas se barem jednom našao u situaciji da mu se baterija prijenosnog računala ispraznila prebrzo i to baš u najgorem mogućem trenutku. Možda ste bili vani, bez punjača i čekao vas je hitan posao, a sve što ste mogli učiniti je gledati bateriju kako se brzo prazni. Ipak, dobra vijest je da ako koristite Windows 11, postoji nekoliko postavki koje možete konfigurirati kako biste produžili vijek trajanja baterije.

Onemogućite osvježavanje aplikacija u pozadini

Aplikacije na vašem računalu rade u pozadini čak i kada ih ne koristite. Međutim, stalno osvježavanje aplikacija u pozadini nije potrebno, pogotovo kad je baterija prazna, zato onemogućite tu opciju i produžite vijek trajanja baterije.

Smanjite brzinu osvježavanja vašeg zaslona

Stopa osvježavanja predstavlja broj koliko puta se vaš monitor svake sekunde ažurira novim slikama, a što je veća stopa osvježavanja, to je funkcija zaslona fluidnija. No, za vašu bateriju, viša stopa osvježavanja također znači veću potrošnju energije. Ako vam nije potrebna visoka brzina osvježavanja, možete je smanjiti kako biste smanjili potrošnju baterije.

Postoje i postavke koje možete koristiti kako bi automatski podesili uštedu vaše baterije: možete odrediti postotak baterije kad će se uključiti poseban način rada koji štedi bateriju, a možete i podesiti kad će se smanjiti svjetlina zaslona u načinu za uštedu energije.

Uz sve ovo navedeno, sigurno se pitate gdje kupiti originalni Windows 11 po povoljnoj cijeni? Trenutno je u tijeku proljetna rasprodaja Godeal24 platforme, gdje možete kupiti Windows 11 za samo 15,14€, a uz to, možete se opremiti i drugim Microsoft proizvodima uz do 62% popusta. Ako niste vješti s instalacijom softvera, ne morate brinuti, Godeal24 je pripremio za vas profesionalni tim korisničke podrške koji je dostupan 24 sata dnevno. Nakon što proizvod aktivirate, nikakve obnove pretplate nisu potrebne, vaš je zauvijek.

Ograničena ponuda! Windows OS već od 7,24 eura!

Ostvarite do 62% popusta na Windows OS i MS Office pakete s kupon kodom SGO62

Nevjerojatnih 50% popusta na Windows proizvode uz korištenje kupon koda SGO50

Dodatna ponuda: Opremite se uredskim softverima uz kupon kod SGO62

Alati za vaše računalo:

U ponudi se nalazi širok izbor alata za vaše računalo koji će vam omogućiti bolju produktivnost i jednostavniji rad.

Godeal24 je web trgovina koja nudi računalne operativne sustave, uredske softvere i softverske ključeve za razne igre. Svojim dugogodišnjim iskustvom pokazali su da im je kupac na prvom mjestu te da neprestano rade na poboljšanju korisničkog iskustva. Proces kupnje na Godeal24 je vrlo jednostavan i lagan. Nakon kupovine željenog softvera, kod za aktivaciju i detaljne upute za instalaciju, stići će na vašu e-mail adresu. Kupnja i dostava proizvoda su u potpunosti online i neće vam biti naplaćene nikakve dodatne naknade.

Ako želite saznati više o Godeal24 web trgovini i pročitati recenzije stvarnih korisnika, posjetite Trustpilot. Za sva dodatna pitanja i informacije, tu je za vas korisnička podrška koju možete kontaktirati putem sljedeće e-mail adrese: service@godeal24.com.

Sponzorirani članak

geek.hr

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU