ZAR OTAC OVO DA KAŽE ZA KĆERKU? I budući zet je na meti

Ulaskom Maje Marinković u “Elitu” definitivno je narušen odnos Teodore Balzak i Nikole Bukilića, koji su raskinuli emotivnu vezu.

Bukilić se, u međuvremenu, preorjentisao na Maju, od koje se ne razdvaja, a ni ona ne krije da joj je kršni Crnogorac lijep, zgodan i zanimljiv, te da je podsjeća na bivšeg dečka Filipa Cara.

Mnogi prognoziraju da će uskoro stupiti u vezu koja ima sve izglede da bude jedna od najturbuletnijih do sada, sa čim je saglasan i Taki Marinković, Majin otac.

– Au… To ne valja! On je, dečko, malo patrijarhalno vaspitan, a vidjeli smo kako je ova mala Teodora Balzak prošla sa njim. Vidio sam na nekoj žurki da joj je branio nešto da obuče, cijepa haljine… A moja Maja, od 30 džakova ima 27 u kojem su samo minići, tu bi bilo problema! Ja nemam para da kupujem šalvare i dimije (smijeh) – počinje priču Taki.

– Kada bi njih dvoje ušli u vezu, mislim da bi Veliki šef morao da zida novo imanje! Bukilić je patrijarhalan, konzervativan, iz takve je sredine gdje nisu minići… Ili je on tako odgajan, ne prati modu. Ili toliko ljubomoran… Zgodan je, istetoviran, vidim, ali ima neku falinku, ljubomoru u sebi – smatra Majin otac.

(Express/Espreso)

The post ZAR OTAC OVO DA KAŽE ZA KĆERKU? I budući zet je na meti appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU