ZAŠTO JE MLADIĆ PRETUČEN/ Nema veze sa trobojkom već djevojkom (VIDEO)

U objavi na Facebooku Vladislav Dajković, nekadašnji član Prave Crne Gore, navodi da je bio u kontaktu s mladićevom porodicom

U medijima se spekulisalo da je mladić napadnut sinoć u Podgorici zbog simboličnog pozdrava sa tri prsta, ali nekadašnji član Prave Crne Gore tvrdi drugačije.

Na društvenim mrežama objavljena je informacija da je pretučeni momak dobro, a da je u Podgoricu stigao autobusom iz Danilovgrada kako bi se sastao s djevojkom.

U objavi na Facebooku Vladislav Dajković, nekadašnji član Prave Crne Gore, navodi da je bio u kontaktu s mladićevom porodicom i šta se sve dogodilo po njegovom dolasku u Podgoricu.

Kako je naveo, mladić je po izlasku iz autobusa na stanici kod Delta šoping centra primijetio razularenu masu koja se zatrčava na momka u blizini njega, a on, u strahu za svoj život, počinje trčećim korakom da se udaljava s tog mjesta.

Počeo je da trči u pravcu policijske patrole, a kako piše u objavi, trideset osoba ga je sustiglo, oborilo na asfalt i nogama ga udaralo po čitavom tijelu.

U postu na toj društvenoj mreži Dajković navodi da se mladić osjeća dobro, ali da ima brojne povrede, hematome i povremene nesvjestice.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU