Zatvoren najveći sajam namještaja u BiH

Najveći privredni događaj u Bosni i Hercegovini u sferi namještaja i prateće industrije, Međunarodni sajam „SARAJEVO4WALLS“ zvanično je zatvoren, a donio je najbolje rezultate od svog nastanka što je pokazala rekordna posjeta sajma.  

Na najvećem i najznačajnijem sajmu namještaja i drvne industrije,Međunarodnom sajmu „SARAJEVO4WALLS“ u Bosni i Hercegovini predstavila se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda.

Posjetioci su imali mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze direktno iz nekoliko država iz regije, europe i Amerike ili imaju svoja predstavništva u BiH i to iz Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Italije, Turske, Poljske, Austrije, Njemačke, Amerike i naravno kao najznačajnije iz Bosne i Hercegovine.

U 2022 godini, sajam je imao rekordnu posjetu od preko 40 000 posjetilaca i ostvareni su značajni maloprodajni i veleprodajni rezultati, što nam je ispred organizacije bio i primarni cilj.

Sarajevo kao glavni grad Bosne i Hercegovine je još jednom pokazalo da može ugostiti i predstaviti veliki broj kompanija te se predstaviti kao značajan privredni centar regije, organizacijom drugog po veličini i značaju sajma iz oblasti drvne industrije u regiji.

Organizatori sajma „SARAJEVO4WALLS“ su nastavili sa humanitarnim radom te se ove godine ostvarila saradnja sa udruženjem „POMOZI.ba“.

Veliku zahvalnost dugujemo svim izlagačima koji su svojim prisustvom uveličali sajam SARAJEVO4WALLS te partnerima Ministarstvu privrede Kantona Sarajevo, BH Telecom dd kao telekomunikacijskom partneru, CROATIA OSIGURANJE dd – osiguravajućoj kući sajma i medijskim partnerima Arenasport BH, Pink TV, RSG grupacija, Dnevni Avaz.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU