Zdravstveno stanje Angelina Jolie se naglo pogoršalo: Poslije razvoda, razboljela se od opake bolesti

U najnovijem intervjuu, koji je dala za Wall Street Journal, Angelina Jolie je priznala kako, da danas bira čime bi se u životu bavila, nikada ne bi postala glumica. Možda bi uzela u obzir pozorišne daske, ali život i karijeru u Holivudu više nikada ne bi odabrala.

“Danas ne bih odabrala posao glumice. Kada sam počinjala, nisam imala nikakva očekivanja, niti sam mislila da će sve biti toliko javno, da ću toliko toga morati da dijelim”, započela je glumica svoju ispovijest. Kako je rekla, više od dvije decenije pod tako intenzivnim interesovanjem javnosti, uzelo je svoj danak, a sve se dodatno pojačalo nakon njenog razvoda od Brad Pita, kada je postala meta tabloida.

foto: printscreen

Priznala je da joj je sve to izazvalo toliki stres da je 2018. godine, tokom snimanja Diznijevog nastavka “Grdana: Zla vila 2” primjetila da joj se glas u potpunosti promijenio od trenutka kada je prvi put snimala pomenuti film.

“Moje tijelo reaguje na stres, povisi mi se šećer u krvi, a šest mjeseci prije razvoda iznenada sam dobila Belovu paralizu”, rekla je, dodavši da u Los Anđelesu nema društveni život.

Otkrila je kako s vremenom planira zauvijek da napusti Los Anđeles i provodi više vremena u svom domu u Kambodži.

“Nakon razvoda izgubila sam sposobnost da živim i putujem slobodno. Preseliću se kad budem mogla, jer od svih mjesta na svijetu, Holivud nije zdravo mjesto za život”, rekla je Jolie.

(expres/pink)

The post Zdravstveno stanje Angelina Jolie se naglo pogoršalo: Poslije razvoda, razboljela se od opake bolesti appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU