ŽELI POBJEDU NA TAKMIČENJU ZA NAJLJEPŠU POZADINU: Manekenka ugradila mikročip za povećanje zadnjice

Manekenki Karolini Leker ugrađen je mikročip ‘Beauty Chip’ u zadnjicu kako bi joj pružio dodatni volumen. Odlučila se na ovaj ekstremni zahvat kako bi pokušala da osvoji popularnu brazilsku titulu Miss BumBum, na izboru na kojem se biraju najseksi zadnjice.

Hormonski implantat oslobađa sintetički hormon gestrinone, dobijen iz testosterona, za koji se vjeruje da smanjuje količinu masnoće u tijelu, pa tako i celulit, povećava čistu masu i povećava libido.

Nakon ugradnje čipa to područje se kasnije čisti i šije. Zahvat je koštao preko 810 funti i trajao je 30 minuta, a očekuje se da će rezultati trajati šest mjeseci.

Ako sve bude po planu, manekenka se nada da će joj to pomoći u želji da poveća pozadinu:

-Procedura je bila u redu, nisam osjećala nikakvu bol i nisam imala nikakvih problema – kaže.

-Moja zadnjica je oduvijek bila čvrsta, jer redovno vježbam. Odlučila sam se da ugradim čip iz dva razloga. Jedan je zbog prednosti u takmičenju, a drugi je da mi pomogne kod bolova tokom menstruacije – objasnila je.

Dodala je da se “osjeća odlično” i da joj je “doktor stavio na strogu dijetu kako bih izbjegla potencijalne probleme oko čipa”, prenio je Daily Star.

The post ŽELI POBJEDU NA TAKMIČENJU ZA NAJLJEPŠU POZADINU: Manekenka ugradila mikročip za povećanje zadnjice appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU