Želite da vaša webstranica bude prva u pretrazi? Ovo je rješenje!

Koliko je neophodno da imate web lokaciju prilagođenu mobilnim uređajima? Trebate li angažovati profesionalce u izradi web stranica?

Šta je web lokacija prilagođena mobilnim uređajima?

To su web lokacije koje se ispravno prikazuju na mobilnim uređajima, iPadima i tabletima. Ove web stranice će „odgovarati“ na bilo koji uređaj ili prikaz, bilo da je to vaš mobitel ili 46 ″ LCD ekran.

Kome uopšte trebaju posjetioci sa mobilnih uređaja?

Više od polovine digitalnog prometa na mreži sada dolazi sa mobilnih uređaja i putem mobilnih aplikacija.

Kombinujte to s činjenicom da će zanemarivanje web stranice koja je u skladu s web standardima negativno uticati na vaš ukupni uspjeh u pretraživačima.

Stranica prilagodljiva mobilnim korisnicima i Google pretraga

Google je još od 2015. godine počeo koristiti faktor mobilne prilagodljivosti kao faktor rangiranja na svojim preživačima.

Također, važnije nego ikad je obratiti pažnju na ocjenu brzine za mobilne uređaje vaše web stranice. Osim što će jednostavno promatrati elemente dizajna, Google performanse vaše mobilne stranice gleda i kao faktor rangiranja.

Mnogi korisnici pametnih telefona neće se čak ni truditi da pregledaju web lokaciju koja nije formatirana za mobilne uređaje. I zašto bi trebali? Kvote su da se mogu vratiti na rezultate pretraživanja i otići do nekog od vaših konkurenata koji ima web lokaciju po kojoj se lako kretati.

Poduzmite akciju!

Ne dozvolite da se promet pretraživanja smanji. Provjerite jesu li vaše web stranice spremne za dizajn prilagođen mobilnim uređajima. Pomoći vam može WEBmajstor.ba.

Njihov tim razvija učinkovite strategije za kompanije koje žele da idu korak naprijed. Imaju dokazane rezultate u rangiranju na Google pretrazi.

Na njihovoj stranici potražite sve usluge koje pružaju u izradi web stranica!

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU