Zenički Almy prvi ISOMAX partner Hifa Oil-a

Kompanija Almy d.o.o. iz Zenice prvi je ISOMAX partner Hifa Oil-a. To praktično znači da je ISOMAX gorivo (dizel i beznin) od danas dostupno na svim Almy benzinskim pumpama.

ISOMAX aditivirano gorivo kompanije Hifa Oil razvijeno je u saradnji sa francuskom naftnom kompanijom Total, četvrtim najvećim proizvođačem nafte u svijetu. ISOMAX posjeduje idealan omjer snage i potrošnje, te samim tim produžava radni vijek motora čak i u ekstremnim uslovima, kao što su velike hladnoće.

Kompanija Almy dugogodišnji jepartner kompanije Hifa Oil. “Uspješno poslovanje i povjerenje koje smo izgradili svih ovih godina sa kompanijom Hifa Oil rezultirali su podizanjem saradnje na još višu razinu. ISOMAX je trenutno najkvalitetniji proizvod na bosanskohercegovačkom tržištu, i mi očekujemo rapidan rast prodaje ISOMAX-a na našim benzinskim pumpama”, izjavio je Almir Begić izvršni direktor kompanije Almy.

Benzinske pumpe Almy nalaze se na pet lokacija, i to po dvije poslovnice u Zenici i Zavidovićima, te jedna poslovnica u Sarajevu.


Isomax – Energija koja pokreće!

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU