ŽENU LJUBE PERUĆICE URNISALI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Silikonuša koja ne doji

Ženu Ljube Perućice urnisali su komentarima nakon porođaja na koje je ona javno odgovorila. Katarina nije željela da prešuti na gnusne riječi kojima se dovodi u pitanje njeno majčinstvo, a brojni pratioci su je podržali.

Katarina i Ljuba nerijetko dijele fotografije iz porodičnog doma sa nasljednikom, dok njihovoj sreći nema kraja. Ipak, Katarina je nakon porođaja naišla i na brojne uvrede na društvenim mrežama, koje je javno je objavila.

– Debiluša koja ne doji. Užas. Moderna silikonuša – uvrijedljiv je komentar koji je Katarina dobila i javno ga objavila.

– Već par puta sam dobila ovakve komentare, pa se pitam odakle ovakve gluposti ljudima? Da li je to čista zloba ili su toliko nesretni svojim bijednim životima, pa samo traže način da se osjete malo bolje? – odgovorila je Katarina, ali se na tome nije zaustavilo.

– Nisi se ni porodila, a već znaš da dijete nećeš dojiti? Čemu sebičnost takva? – napisala joj je druga žena.

– Svašta bih vam sada napisala, ali suzdržat ću se. Sram da vas bude da gurate nos u tuđe stvari, a pogotovo treba da Vas bude sramota što lupate gluposti i izmišljate stvari – nije ostala dužna Katarina

ženu ljube perućice urnisali na društvenim mrežama: silikonuša koja ne doji

– Vidjela sam da si kupovala grijač za flašice. Ili ti možda to treba 6 mjeseci ranije, ne znam. Izvini, ali borim se za dječja prava. Doji! – napisala je žena.

– Bitno da ste vi vidjeli šta sam ja kupila i bitno je da grijač služi samo za dohranu, višak mlijeka očigledno moramo da grejemo u šerpi da vi ne biste imali šta da pametujete – odgovorila je Katarina Kolozeus.

The post ŽENU LJUBE PERUĆICE URNISALI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Silikonuša koja ne doji appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU