ŽESTOKA SVAĐA MILJANE I TARE, PALE TEŠKE RIJEČI: Miksi skočila na sto (VIDEO)

žestoka svađa miljane i tare, pale teške riječi: miksi skočila na sto (video)


Miljana Kulić je danas za crnim stolom pričala o njenom odnosu sa Kristijanom Golubovićem, te istakla da se razočarala u njega.

Temperamentna Nišlijka rekla je da joj je majka rekla da se druži sa Kristijanom.

“Majka mi je rekla da se družim sa Kristijanom, ja sam se vezala za njega, ja sam ga zavoljela. Ja sam ga iskreno zavoljela. Ja u čovjeka nisam zaljubljena, ja se samo vezujem previše, posesivna sam u druženju. Ja sam se naljutila i razočarala u njega, jer kada je kod Milana ustao rekao je da neće da cinkari o tome što zadrugari pričaju da ja guram prste dole i da hoću da mi on napravi dijete”, kazala je Miljana.

“Ako se povjerim nekome, smatram ga prijateljem, a njega ne smatram jer je ispao cinkaroš, jer je sve ispričao”, rekao je Kristijan.

“Mene njegova žena zna četiri godine i Ivana zna da ja kada Kristijana vidim da znam da je oženjen, da ima godine, pa sve ostalo! Da mi Tara i Ana kažu da sam kao ona, neću to da dozvolim!”, nastavila je Kulićeva, a onda je Tara Simov krenula sa salvom uvreda na njen račun.

“Ti si k*rva! Ti guraš prste u p**ku! Ti plaćaš da te j*bu! Mene hoće, tebe neće! Ti plaćaš da te j*bu!”, vikala je Tara.

“Nemoj da opet izgubiš nedjeljni honorar, moram da ti držim ruke, već smo imale konflikt!”, odbrusila je Miljana.

Atmosfera je postajala sve napetija, a onda se Miljana popela na sto kako bi pokazala svoje obline.

(Espreso)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU