Zet Nede Ukraden istetovirao je njeno ime na ruci: “Nije to uradio zbog nekretnina”

Pjevačica Neda Ukraden ne krije koliko uživa u provođenju vremena s obitelji, a na svom Instagram profilu nerijetko dijeli fotografije s kćerkom Jelenom i zetom Predragom.

Pjevačica je nedavno progovorila o odnosima u svojoj porodici, ali i o tetovaži koju joj je posvetio zet.

foto: printscreen

“Kćerkinog muža sam prihvatila kao svoje dijete. Peca nije istetovirao moje ime zbog nekretnina, već zato što sam mu pomogla oko zdravlja. Inzistirala sam da ode u jednu kliniku i sve smo uspješno riješili. Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao je osljepiti na jedno oko. Bogu hvala, sve je dobro prošlo, a on je iz zahvalnosti odlučio istetovirati moj potpis”, rekla je.

O njihovom odnosu govori i njegova čestitka koju joj je Predrag uputio povodom rođendana.

“Sve je dobro dok je majka dobro… Budi sretna i vesela danas, budi svaki dan. Budi zdrava u vijeke vjekova. Samo tako nastavi.. Sretan ti rođendan! Pusa i ljubav od zeta”, poručio je uz niz zajedničkih fotografija.

Inače, Nedina kćerka Jelena Bilbija Mlinović ponosna je vlasnica jednog poznatog salona za uljepšavanje u Beogradu. Za supruga Predraga Mlinovića udala se 2008., a zajedno imaju troje djece, sina Dušana te blizanke Aleksandru i Nedu.

The post Zet Nede Ukraden istetovirao je njeno ime na ruci: “Nije to uradio zbog nekretnina” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU