ŽIKA JAKŠIĆ U ČUDU ZBOG IZJAVE DRAGANE KATIĆ: To se zove fetiš?

Svake nedjelje uživamo u sjajnoj muzici, ali i zabavi koju donosi emisija „Nikad nije kasno“, u kojoj nas domaćini često dovedu do ikrenog smijeha, a u jednoj od prethodnih sezona, ostao je Žika Jakšić u čudu zbog izjave Dragane Katić.

Sve je krenulo kada su nakon nastupa takmičaru Ameru Čengiću ispale naočale, pa je u pomoć priskočila Dragana Katić koja ih je podigla i stavila na lice. Tada je Mare prokomentirao da su naočale njen fetiš.

– Koji fetiš? Pa jesi našla dečka? – pitao je Žika, na šta je cijeli studio prasnuo u smijeh.

– Ne znam o čemu se radi – pravdao se on, a Dragana mu je objasnila da su joj fetiš naočale, ali nije shvatio šta zapravo predstavlja ta riječ.

– Omiljena stvar, stvari koje imam mnogo, koje mi nikad nije dosta, stalno mijenjam – pokušala je da objasni, ali je Žika prekinuo:

– To se zove fetiš? Jesu mogli bolje ime da mu daju? Dobro, čekaj, fetiš nije dečko njen? – pitao je, a Dragana mu je objasnila da je to odnos prema na primjer naočalama, prema haljina i sl.

Nastavio je da ispituje Žika, a ona mu objasnila da je to lični odnos prema nečemu što voliš, nakon čega je upitao je li pozitivan ili negativan.

– Pa ako bi mi neko kupovao naočale, za njega je negativan, a za mene je pozitivan, jer volim da imam mnogo naočala – objasnila je, ali njemu i dalje nije bilo jasno.

žika jakšić u čudu zbog izjave dragane katić: to se zove fetiš?

– Što se zove fetiš? Kažeš ja to volim, to mi prija, zašto fetiš? Da nije to opsjednutost da to iz ljubavi prelazi u malo bolesno, kad ti se nešto bolesno sviđa – konstatovao je, a cijeli studio složio se da je djelimično u pravu i da je na granici bolesti.

– Gdje mu nađoše to ime? To mi liči na nešto nezdravo, da je zdravo drugačije bi se zvalo – poručio je Žika, nakon čega je Mare dobacio da će da završe u obrazovnom programu, a Jakšić poentirao:

– Dobro, ja sam iz Aleksandrovca, šta ću? Kod nas se tako ne kaže! Zamisli nekog da kaže rakija je njegov fetiš, voli da pije rakiju.

(Express/grand.online)

The post ŽIKA JAKŠIĆ U ČUDU ZBOG IZJAVE DRAGANE KATIĆ: To se zove fetiš? appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU