ŽIVOT NEKOME NEVJEROVATAN ZAOKRET 5 datuma tokom oktobra na koje treba da obratite pažnju

Astrološki mjesec oktobar počenje šarmantnom energijom vladavine Vage, koja inspiriše svakoga da prigrli društvenu stranu svoje ličnosti i ojača veze s drugima.

Samo tako će se riješiti sukobi koji narušavaju unutrašnji mir.

Kako mjesec bude odmicao, tako će se intenzitet ove energije pojačavati, a u oktobru nas čeka nekoliko važnih astroloških događaja.

4. oktobar – Merkur ulazi u Vagu

U prvim nedjeljama oktobra vladaće ravnoteža sezone Vage i biće naglašena partnerstva, harmonija i pronalaženje ljepote i simetrije.

Moć ovog znaka Zodijaka biće posebno jaka od 4. oktobra, kada se suncu u ovom znaku pridružuje Merkur, što će pomoći da izgladite neke probleme u odnosima, izmjerite prednosti i nedostatke nekih odluka koje treba da donesete i balansirate uspješno.

9. oktobar – Venera ulazi u Djevicu

Venera je od 5. juna u živahnom znaku Lava, a to je neobično dugo zadržavanje planete ljubavi, a sada je vrijeme da se ona pomjeri i uđe u Djevicu. To će nam donijeti prizemljenje, praktičnost i mnogo jednostavnosti u odnosima!

Umjesto blistavih ispoljavanja naklonosti i poklona, imaćemo suštinske znakove ljubavi, ono što zaista znači.

11. oktobar – Mars u Škorpiji

Crvena planeta osjeća se posebno moćno u dubokim misterioznim talasima vodenog znaka Škorpije, a možete da očekujete da će vam libido biti izraženiji, da ćete biti oštriji kada treba da donesete odluku, a možda ćete osjećati veću žeđ da dođete do moći.

14. oktobar – Pomračenje mjeseca

Sunce i mjesec će se poravnati u Vagi, formirajući intenzivno, ali vrlo iscjeljujuće pomračenje mladog mjeseca. Ono označava novi početak i zahtijeva da prihvatimo da se neke stvari završavaju, a poslije svega ćete se osjetiti oslobođeno.

23. oktobar – Sunce ulazi u Škorpiju

Od 23. oktobra, Marsu će se sunce pridružiti u Škorpiji, što znači da će emocionalni intenzitet biti u prvom planu i može nas inspirisati da kopamo dublje ispod površine da bismo se suočili sa svojim strahovima.

Za transformaciju je potrebna hrabrost, a energija Škorpije to bez sumnje pruža!

BONUS VIDEO:

ŽIVOT NEKOME NEVJEROVATAN ZAOKRET 5 datuma tokom oktobra na koje treba da obratite pažnju appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU