ŽIVOT VAN SCENE: Severina dobija 200.000 eura za rijaliti

Severina Vučković, kako saznaje Kurir, dobija svoj rijaliti šou program.

Nakon Seke Aleksić i Dragane Mirković, Seve ima priliku da se pokaže u pravom svijetlu u projektu o svom životu i radu.

Produkcijska kuća koja radi na ovakvim formatima joj je, prema riječima njenog bliskog prijatelja, ponudila honorar od 200.000 eura za serijal koji bi startovao na proljeće sljedeće godine. Seve je vrtoglavo skočila popularnost otkako je članica žirija u jednom šou-programu koji se trenutno emituje u njihovim medijima. To je bio povod za još jedan angažman. Sada je ovaj vid predstavljanja javne ličnosti i te kako popularan, naročito među mlađom generacijom, jer gledaoci i publika mogu da ih dožive na realan način.

-Zamišljeno je tako da pjevačica sebe prikaže u svim izdanjima: kako izgleda bez šminke, gdje i na koji način se njeguje, kakva je kao ćerka, sestra, komšinica, prijateljica, ali i šta radi kad je ne snimaju kamere. Za sljedeću godinu ona priprema velike solističke koncerte i snimalo bi se apsolutno sve što ima veze sa organizacijom tih događaja – priča sagovornik Kurira.

Prema njegovim riječima, sve se drži u strogoj tajnosti.

život van scene: severina dobija 200.000 eura za rijaliti

-Pregovori s pjevačicom su završeni. Ostalo je samo da ona sa svojim saradnicima potpiše ugovor ukoliko pristane na sve uslove predviđene određenim članovima i klauzulama. Snimanje bi trebalo da počne od februara sljedeće godine, da bi već prvih dana proljeća bilo emitovano. Predviđeno je da bude prikazano 20 epizoda. To su manje-više informacije o kojima se uveliko priča među estradom u Hrvatskoj – tvrdi izvor.

Kako dalje navodi, Severina će otkriti apsolutno sve što se njenog ljubavnog života tiče.

-Zamišljeno je da se kroz epizode prikaže i njen emotivni status, koji sve intrigira. Do tada sigurno javno neće prikazati svog emotivnog partnera ako ga ima, već će to učiniti upravo u ovom serijalu. Takođe, gledaoci će vidjeti gdje je i kako odrasla, a o njenom životu će pričati čak i oni s kojima nije u dobrim odnosima. Vjerujte mi da ćete biti iznenađeni – završava sagovornik.

Inače, u prilog tome da je Severina popravila sliku o sebi u javnosti govori i podatak da sve više mladih počinje da je prati na društvenim mrežama, iako ne slušaju njenu muziku. Razlog za to je što im se dopada kao članica žirija u jednom talent šou programu koji se emituje u Hrvatskoj. Sve češće joj pišu poruke na mrežama u kojima hvale njen smisao za humor, a pjevačica to javno podijeli s pratiocima.

The post ŽIVOT VAN SCENE: Severina dobija 200.000 eura za rijaliti appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU