ZNAM SVE O ZDRAVKU ČOLIĆU: Pjevačeva vila jedna je od najskupljih na estradi

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Zdravko Čolić, svoju oazu mira izgradio je na Košutnjaku gdje u luksuznoj vili uživa s dugogodišnjom suprugom Aleksandrom i njihovim kćerima Unom i Larom.

Vila se nalazi u mirnom dijelu naselja, okružena je zelenilom, ima ogromno dvorište kao i dvoja dvorišna vrata, ali i visoke mjere sigurnosti.

Komšinice Sanja i Čolić imaju kćeri istog uzrasta, pa je njen prvi susret s pjevačem bio upravo na dječjem igralištu.

-Prvi put kada sam ga vidjela, nisam mogla vjerovati. Njegova djeca i moja djeca su se igrala na igralištu. Meni se obrati neki čovjek, kad ono – Čola. Ja stala, gledam i ne vjerujem. On se lijepo nasmijao i od tada se uvijek lijepo javi kada se sretnemo na igralištu. Uglavnom, sad dolazi na igralište s mlađom kćeri Larom, starija je prerasla to, isto kao i moja. Čovek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega – otkrila je prije nekoliko godina Sanja.

nemanja nikolić/kurir

I Bogdan za njega ima same riječi hvale. Ističe da Čolićevo ponašanje treba biti primjer drugim javnim osobama.

-Ma Čola je gospodin, svako će vam to reći. Srećemo se često u šetnji, a i u obližnjim restoranima. Uvijek se lijepo javi i veoma je ljubazan. On treba biti primjer drugim poznatim osobama kako se zvijezda ponaša. Mislim da se takva pjevačka veličina više neće ponoviti na našim prostorima. Vježba često, vrlo je discipliniran i u top formi uvijek – ispričao je Bogdan koji je inače vojno lice u penziji

Zagonetna komšinica, koja nije željela otkriti svoje ime, kaže da se divi Čoli što je uspio sačuvati obitelj od javnog života.

-Znam sve o Zdravku, ali neću vam reći. Moja kuća je blizu njegove, a s istog smo podneblja došli. Mislim da je Čola najpametniji od svih poznatih ličnosti što krije svoje najbliže, a tako treba i ostati. Kako vidim, to poštuju i konobari i susjedi i nitko se do sada nije usudio fotografirati kvarno njega i obitelj. A znate zašto je to tako, zato što je Čola veličina i takav tretman od naroda i zalužuje – rekla je anonimna susjeda jednom prilikom za Kurir.

The post ZNAM SVE O ZDRAVKU ČOLIĆU: Pjevačeva vila jedna je od najskupljih na estradi appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU